ОПК запропонував обговорити концепцію і стратегію національного відродження Білорусі

НОВИНИ 05.12.2023 Коментарі 0

Об'єднаний перехідний кабінет білоруських демократичних сил запропонував для обговорення концепцію і стратегію національного відродження та розвитку Білорусі. Відповідні документи опублікували на сайті та в акаунтах Кабінету демсил.

"Навіщо нам концепція і стратегія національного відродження? Повернути білоруське суспільство до нормального стану. Режим Лукашенка нещадно знищує будь-які прояви білоруськості. І це розпочалося не сьогодні", - пояснює представниця ОПК з питань національного відродження Аліна Ковшик, яка обійняла посаду у вересні 2022 року.

За її словами, мета ОПК – зупинити нищення національної ідентичності білоруського народу, а запропоновані документи розраховані на понад 10 років. Щоправда, пропонований варіант будуть доопрацьовувати з урахуванням широкого обговорення і пропозицій.

Презентація стратегії та концепції національного відродження широкому загалу відбулася наприкінці листопада під час відкритої дискусії "Нова Білорусь: стратегія національного відродження та розвитку" у Варшаві. 

Фото Юрій Сколоздра, ЗІФ

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: