Відморожений кінгмейкер

ПЕРЕКЛАДИ 25.06.2023 Коментарі 0

Якщо змахнути піну, що дев'ятим валом піднялася довкола збройного заколоту крупного олігарха та польового командира Пригожина, то в сухому залишку ми бачимо всю глибину розкладання путінського режиму до дна. Навіть якщо незабаром народного тріумфатора 24 червня Пригожина ліквідують, це вже жодним чином не воскресить Путіна з політичної загибелі. Масам наочно довели: тіло, що у Кремлі, підтримки силовиків немає, тобто позбавлене імунітету, піддатливе до будь-яких несуттєвих обурень і в слушний момент буде з радістю передане до Гааги на заклання.

Але це лише частина таємниць Полішинеля, головна з яких – вертикаль впала. Накази центру змінилися епохою персональних «договорняків» у ручному режимі. Позиції Кремля настільки слабкі, що пригожинський заколот став генетичним продовжувачем корніловщини та ГКЧП – останніх дзвіночків перед скочуванням у неконтрольований хаос. Спроби піднести кримінального авторитета як «декабриста» - разюча некомпетентність і самообман. Пригожин нічого спільного немає з патріотизмом, мораллю, високими ідеалами, він – лютий трупний черв'як, що жадібно пожирає плоть померлої Росії. Єдина його мета – урвати масніші шматки, і в цьому він успішний.

Згідно з «договорняком», вибачте, важким консенсусом Путіна-Дюміна, олігарх-банкрут, що фашиствує, зірвав фантастичний куш. Ще вчора Пригожин не знав, де йому нашкребти грошей для виплат своїм головорізам, адже Шойгу перекрив потік бюджетних грошей структурам «Конкорду», а тепер у його лапах майже половина бюджету Росії. Пригожин – відморозок, але зовсім не дурень, адже йому вдалося поставити під контроль бюджет МО РФ 143 млрд. $. Його креатура – тульський губернатор Дюмін – в'їжджає до кабінету на набережній Фрунзе із прицілом на Кремль. Окрім того, Пригожин зажадав передати йому під контроль усі бюджетні потоки «будівничого тисячоліття» Хуснулліна, якого вважають співучасником безбожного розкрадання Донбасу.

Ці кошти стануть передвиборчим фондом Дюміна, якому навіть формально «западло» розшаркуватися перед відпрацьованим матеріалом, яким став Путін. Пригожин уміло та турботливо ліпить нового короля, благо – за плечима колосальний африканський досвід.

Унаслідок заколоту господар «Вагнера» не лише впровадив у Росії принцип «перший серед рівних», нав'язав своє бачення порядку, а й позначив свій феод. До нього зараз включені Ростовська, Воронезька, Липецька, Тульська, Білгородська, Орловська, Брянська та Курська області. Туди федералам краще не потикатися. Путіну з панського плеча відвели царські зони у радіусі 200 км від Москви та Санкт-Петербург. Ось так не підступне НАТО, а відморожений підранок розчленував Росію. Нехай дурні й надалі вірять у зовнішнього ворога, адже прикриваючись ним зручніше дерибанити країну.

Якщо хтось думає, що міністр Шойгу, якого прибирають, у накладі, то це зовсім не так. На публіку Пригожин по-цирковому мочить тувинця, на практиці все при справі. Шойгу як ставленик Китаю очолить Сибірський федеральний улус і, таким чином, забезпечить контроль Пекіна над стратегічними запасами російської сировини. Навіть за президента Дюміна він збереже свою посаду. Як то кажуть, нічого особистого, лише бізнес.

Набагато гірші справи у кадировської мафії, вона загралася у велику політику та буде боляче покарана. Вже зараз бійців «Ахмата» викидають зі слов'янських регіонів назад до Чечні. Поки що безкровно... Хоча після ілюзорного заколоту коло інтересантів справжньої громадянської війни суттєво розширилося. Десятки генералів вертикалі, що розпалася, зрозуміли нехитру механіку збройного збагачення. Загалом, тут кухар-відморозок широко відчинив вікно в пекло.

Судячи з народних настроїв, потьомкінське село путінської підтримки кануло в Лету. Окупаційна армія втратила мінімальну мотивацію подихати за руїни на чужій території. Набагато цікавіше повертати «справедливість» усередині Росії, знищуючи проклятих чинуш, які спеціально кинули солдатів на забій. Пригожин брехати не буде!

ТГ-канал «Сито Сократа»

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: