Унікальна спецоперація "Цитадель" під носом росіян у Чорному морі, - відео 

НОВИНИ 06.02.2024 Коментарі 0

Бійці 73-го морського центру Сил спеціальних операцій провели надскладну й ефективну операцію у Чорному морі. Біля узбережжя тимчасово окупованого Криму під носом у росіян знищили їхнє спецобладнання на захопленій видобувній платформі (одній із так званих вишок Бойка). 

Російські загарбники втсановили там обладнання для підсилення роботи іранського розвідника-безпілотника "Мохаджер-6".  Сигнал із платформи дозволяв збільшити дальність і радіус роботи дрона. Останній також передавав дані для нанесення ударів дронами-камікадзе Shahed по об’єктах критичної інфраструктури на півдні України.  

Також на платформі росіяни облаштували радіолокаційну станцію "Нева-Б" для виявлення надводних об’єктів – від моторних човнів до кораблів. 

Група 73-го морського центру ССО вночі здійснила спецоперацію в зоні постійного патрулювання авіації та флоту росфедерації. На човнах бійці підійшли до платформи, зачистили та замінували об'єкт. Після відходу на безпечну відстань, підірвали (на скриншоті відео) ворожу ціль. 

"Захоплено важливе обладнання противника та підірвано щоглу з антеною. Вдало проведена спецоперація забезпечила безпечніше пересування кораблів та обмежила можливості ворога у північно-західній частині Чорного моря", - йдеться у повідомленні 73-го морського центру спеціального призначення.

Також читайте: ГУР виклало фільм про унікальну операцію на так званих вишках Бойка

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: