Угорське посольство в Мінську працює на режим Лукашенка

НОВИНИ 08.12.2022 Коментарі 0

Є достовірні факти про тісні зв'язки угорських дипломатів із представниками адміністрації президента, міністерства закордонних справ і комітету державної безпеки режиму олександра лукашенка. Дипломатична амбасада Угорщини в Мінську забезпечує максимально сприятливий режим для видачі шенгенських віз «потрібним особам». Останніх білоруські спецслужби відправляють для виконання оперативних або розвідувальних завдань на території Європейського Союзу.

Про це пише телеграм-канал «Беларуская выведка» і наводить факт підготовки документів від КДБ для оперативного перекриття кадровим та агентурному персоналу та направляє «за проханням» осіб, які напряму контактують із дипломатами, безпосередньо до консульства Угорщини. Там вони успішно отримують шенгенські візи.

Як зауважує ресурс, звичайним білорусам украй складно отримати довготермінову візу в посольстві Угорщини. Натомість угорське посольство «за дзвінком» охоче обслуговує потреби режиму та потреби членів сімей симпатиків режиму та кишенькових бізнесменів.

«Беларуская выведка» радить спецслужбам ЄС та прикордонним службам Латвії, Литви та Польщі на кордоні звертати особливу увагу на громадян росії та Білорусі із багаторічними угорськими візами.

«Беремо на себе відповідальність заявити, що величезна кількість довготермінових мультивіз від консульства Угорщини в Мінську, видана на «замовлення» білоруських спецслужб чи осіб, безпосередньо пов’язаних з режимом лукашенка», - йдеться у тексті.

До речі, як відомо Угорщина заблокувала рішення Європейської ради виділити Україні у 2023 році 18 млрд євро макрофінансової допомоги. У ЄС, щоправда, пообіцяли знайти інші шляхи надати допомогу Україні. Проте Угорщина фактично останні місяці повномасштабної війни росії проти України відкрито підтримує режим путіна і здійснює політичні провокації. Нещодавно угорський прем’єр-міністр Віктор Орбан прийшов на товариський футбольний матч із фанатським шаликом зі зображенням карти «Великої Угорщини». А перед тим він виступив у ролі адвоката путлєра, запропонувавши «зосередитись на мирних переговорах і створенні хорошої мирної пропозиції… замість перемоги у війні».

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: