У Варшаві судять порноакторку з Білорусі

РОЗСЛІДУВАННЯ 07.08.2024 Коментарі 0

36-річну Дар'ю Остапенко, ветеринарку за фахом та активну модель на платформі OnlyFans, затримали у Польщі. Її підозрюють у співпраці зі спецслужбою лукашенка протягом семи років і передавання інформації про білоруські організації.

В окружний суд Варшави передали справу Дар'ї Остапенко, яку звинувачують у шпигунстві на користь Білорусі. За версією прокуратури, жінка збирала інформацію про білоруську опозицію у Польщі та передавала її КДБ, повідомляє видання Respublica.

Згідно з обвинуваченням, Дар'я у 2023 році багаторазово передавала КДБ Білорусі інформацію про діяльність, структури та фінансування організацій, які надають підтримку білоруській опозиції. Ці дані білоруський режим використав для пропаганди, щоби звинуватити опозицію в екстремізмі, а польські спецслужби – в тому, що вони замовляли диверсії на об'єктах критичної інфраструктури Білорусі.

Хибна інформація завдавала шкоди інтересам Польщі та її зовнішній політиці, що включає підтримку білоруської опозиції, і вела до дестабілізації відносин між Польщею та Білоруссю, повідомляє Національна прокуратура Польщі.

Хто така Даря Остапенко

У грудні 2023 року Дар'ю затримала Агенція внутрішньої безпеки Польщі. Раніше жінка жила в Барановичах і з 2018 року контактувала з різними опозиційними організаціями, цікавилася їхньою діяльністю і пропонувала свою допомогу. Під час президентських виборів вона взяла на себе роль координаторки кампанії «Кажи правду».

Також вона «засвітилася» у зйомках у порно та є активною учасницею OnlyFans.

2023 року жінка переїхала до Польщі, жила у Варшаві, а пізніше – у Лодзі, де її і заарештували.

До суду Дар'ю тримують в ізоляторі. За статтею 130 §1 Кримінального кодексу Польщі (участь у діяльності іноземної розвідки) їй загрожує щонайменше п'ять років позбавлення волі.

Медова пастка слов'янських країн

Не таємниця, що багато країн використовують гарних дівчат для отримання розвідданих. У радянські часи, за чутками, головним інструментом видобутку важливої ​​інформації були красуні модельної зовнішності з «Інтуристу», які водили іноземців по Москві.

А в наш час відкритих кордонів з'явилося набагато більше професій, які дають змогу контактувати із представниками інших країн. Ефектна зовнішність при цьому відчиняє багато дверей.

Невипадково у «журавлинному» (так називають стрічки про росію) американському кіно головним противником часто виступають навіть не російські шпигуни, а російські шпигунки, зазначає видання та нагадує, що своїх розвідниць засилає і Україна, яка славиться вродливими жінками.

Українські спецслужби масово засилають красунь до Росії. Дівчата працюють у сферах, де вони можуть перетинатися із впливовими людьми. Вони виступають у ролі журналісток, громадських діячок і навіть ескортниць.

Це підтверджує голова СБУ Василь Малюк, який зізнався, що українські спецслужби створили підрозділ глибоко законспірованих жінок-агенток для збирання інформації і здійснення диверсій на росії. Він назвав їх «амазонками розвідки».

Історія засвідчує, що українські спецслужби справді активно користуються послугами представниць прекрасної статі. Тут можна згадати і сумнозвісну Наталю Вовк, яку підозрюють у вбивстві російської журналістки дарьї дуґіної та Дар'ю Трєпову, яка проходить головною обвинуваченою у справі про вбивство російського воєнкора владлена татарського. Саме вона передала йому заміновану статуетку на творчій зустрічі у кафе у Петербурзі. Обидві, як вважає слідство, виконували замовлення українських спецслужб. Хто з них небезпечніший, Даша Остапенко чи Дар’я Трепова, робіть висновки самі.

Колажі – res-publica.life

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: