У Польщі відреагували на залякування «вагнерівцями» з боку роспропагандиста

НОВИНИ 18.07.2023 Коментарі 0

Присутність групи «Вагнера» у Білорусі кремль використовує для шантажу та психологічного тиску на Польщу. Вустами ще одного російського невдахи-пропагандиста з боліт намагалися налякати поляків.

Про це у Твіттері написав уповноважений уряду з безпеки інформаційного простору Польщі, координатор спецслужб РП Станіслав Жарин. Польський урядовець прокоментував висловлювання російського пропагандиста андрєя картаполова, який говорив про можливість «вагнерівців» у Білорусі готуватися до нападу на територію Польщі. Мовляв, готуються окупувати та контролювати Сувальський перешийок, щоби мати коридор до Крулевця (Калінінграда).

Картаполов також заявляв, що у Польщі панує «паніка», пов'язана з присутністю «вагнерівців» на території Білорусі.

«Картаполов – черговий російський пропагандист, який намагається налякати Польщу. Росіяни використовують такі заяви (погрози наступу на Познань, Жешув, наступ на Сувальський перешийок...), сподіваючись залякати поляків. Кремль хоче змусити Польщу підкоритися. Пропагандисти, які говорять на цю тему, є ганебними фігурами, які діють від імені Кремля, перебувають під жорстким контролем російських спецслужб», - написав Станіслав Жарин.

Він також наголосив, що чим важче путінському режиму приховувати правду про свої провали, тим охочіше кремль використовує таких пропагандистів.

Також читайте: У Білорусі – чергова колона «вагнерівців»: реакція роспропаганди, України та Польщі

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: