Ексдиректор Russia Today за заклики вбивати українських дітей отримав підозру від СБУ

НОВИНИ 18.07.2023 Коментарі 0

Служба безпеки України задокументувала нові злочини колишнього директора з мовлення російського телеканалу Russia Today антона кузнєцова-красовського. Останній закликав до геноциду українців.

«В одному із ефірів своєї авторської програми він публічно закликав топити і спалювати українських дітей. Цей сюжет вийшов у телевипусках Russia Today, а також на власних каналах російського пропагандиста в «Ютуб» і «Телеграм», які налічують декілька сотень тисяч підписників», - йдеться у повідомленні пресслужби СБУ.

На підставі цих фактів слідчі Служби безпеки України повідомили кузнєцову-красовському про нову підозру за ч. 2 ст. 442 Кримінального кодексу України (публічні заклики до геноциду (діяння умисно вчиненому з метою повного або часткового знищення національної та етнічної групи шляхом позбавлення життя членів такої групи).

Оскільки злочинець переховується від правосуддя за кордоном, тривають комплексні заходи для його притягнення до відповідальності.

В СБУ нагадали, що за її матеріалами в лютому 2023 року російського пропагандиста засудили до 5 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Також читайте:
СБУ домоглася 5 років ув’язнення для російського пропагандиста з RT

Рашапропагандисти скабєєва, соловйов та красовський дістали литовців – там проводять розслідування

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: