У Львові запрацював Білоруський інформаційний центр

НОВИНИ 28.03.2022 Коментарі 0


У суботу, 26 березня, у Львові розпочав роботу Білоруський інформаційний центр. Керуватиме Центром білоруська журналістка Аліна Рудіна.

"Дата створення Білоруського інформаційного центру є символічною – ми зібралися в День Свободи та задумали його створення. Це буде центр розповсюдження інформації, який розповідатиме про те, що відбуватиметься у Львові, у Білорусі для українців і в Україні – для білорусів", - розповіла Аліна Рудіна.

Одними з ініціаторів створення Білоруського інформаційного центру у Львові виступили ІА "Західний інформаційний фронт" та Білоруський кризовий центр. Медійну та експертну підтримку діяльності новоствореного центру в українському медіапросторі зокрема надаватиме відомий експерт та член наглядової ради ІА "Західний інформаційний фронт" Євген Магда.

Керівник "БІЦ" у Львові Аліна Рудіна та член наглядової ради ІА "ЗІФ" Євген Магда

Першим заходом, що організував БІЦ, стала зустріч медіа з делегацією білоруських демократичних сил, що перебуває в Україні з робочим візитом.

У складі делегації керівник кабінету представників Світлани Тихановської (Святланы Ціханоўскай) Валерій Ковалевський (Валерый Кавалеўскі), представник Світлани Тихановської з парламентської співпраці та конституційної реформи Анатолій Лебедько (Анатоль Лябедзька), представник НАУ Валерій Мацкевіч (Валерый Мацкевіч) і представник ByPol Олександр Азаров (Аляксандр Азараў).

Білоруська делегація висловила солідарність і єдність з українським народом і за час свого перебування в України максимально ефективно розв'язувати практичні питання. Відбулися зустрічі з білоруською діаспорою в Києві, білоруськими добровольцями, які воюють за Україну у складі  Збройних сил. Білоруськими волонтерами у Львові. Детальний відеорепортаж із цього заходу ІА "ЗІФ" опублікує найближчим часом. 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: