Три роки на посаді

НОВИНИ 07.02.2023 Коментарі 0

У понеділок, 6 лютого, минуло три роки, як Львівську облдержадміністрацію очолив Максим Козицький. При цьому із «Західним інформаційним фронтом» у Максима Зиновійовича більш давні стосунки.

Деякі особливості цієї співпраці коментує шеф-редактор ЗІФу Юрій Кміть:

- Редакція ЗІФ має свою історію стосунків із нинішнім головою ЛОВА. Адже свого часу – понад 5 років тому – він був серед небагатьох бізнесменів, перших наших партнерів, які повірили у нашу ідею і зрозуміли потребу такої аналітичної структури, як «Західний інформаційний фронт». Вони повірили в нас, і ми почали співпрацювати.

Визначально те, що після двох років нашої роботи президент Володимир Зеленський влітку 2019 р. перед призначенням очільника ЛОДА запропонував у мережі Facebook свого роду опитування – кого би мешканці Львівщини хотіли бачити на цій посаді.

На жаль, тоді кандидати – а це були Маркіян Мальський, Денис Шмигаль і Максим Козицький – були поставлені в різні умови. Тому що команда Мальського, його друзі з університету, знали про це голосування, на відміну від усіх решта. Тож відбулося різке просування кандидатури Мальського з великим репутаційним відривом – мовляв, от його всі знають, він такий популярний.

Про Козицького тоді мало хто чув. Нам було трохи прикро, особливо враховуючи, що Максим був першим головою Наглядової ради нашої організації. А також був серед наших перших спонсорів, фінансував нас у всі важкі роки. І команда ЗІФу тоді долучилась до того, щоби трохи розрекламувати, розкрити перед населенням області Максима Козицького як особу, як політичну фігуру. Ось тут ми знайомили нашу аудиторію із успішним топ-менеджером і розповідали про результати його роботи.

Це дало певний поштовх і принесло результат у вигляді ІІ-го місця у тому фейсбук-голосуванні. Останнє місце тоді посів Денис Шмигаль, який був керівником ахметівського енергопідприємства та не дуже добре сприймався галицькою інтеліґенцією та місцевими політиками. 

У підсумку, Мальський був на посаді лише 6 місяців. Після нього в лютому 2020 року Львівщину таки очолив Максим Козицький. І саме на час його керівництва припали такі екстраординарні виклики, як пандемія ковіду, а пізніше і повномасштабна війна.

Пригадую, як ми вітали його з першою «стоденкою» на посаді та бажали тоді бути сильним і витривалим.

Ми не знаємо, скільки часу Максим Зиновійович ще обійматиме цю посаду. Вона дуже складна, це важка ноша. У нас були і ті, хто обіймав її 4 місяці, були і рекордсмени – як Олег Синютка, який очолював область понад 4 роки. Але ми знаємо точно, що Максим і його команда – це абсолютно інші люди, це інше покоління, і за ними майбутнє. Сподіваюся, що вони підуть далі, в управлінські структури.

Звісно, що трапляються і якісь невдачі чи помилки. Їх виправляють, і на них вчаться. Але власне це молоде покоління буде формувати Україну 2030 року. 

Тож ми бажаємо нашому першому голові Наглядової ради, голові ЛОВА Максиму Козицькому наснаги та нових здобутків!

Вітаємо його з цим триріччям, зичимо не розслаблятись, слідкувати за ситуацією в Україні й області та маємо надію на те, що ми ще побачимо його і на інших посадах у нашій державі!

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: