Сто днів на посаді

ОКРЕМА ДУМКА 14.05.2020 Коментарі 0

Максим Козицький сьогодні може відзначити свої 100 перших бойових днів на посаді голови Львівської обласної адміністрації. Може собі дозволити на 5 хвилин розслабитися, перехилити келих шампанського - перші непрості дні ознайомлення із станом області та перші кадрові призначення  у минулому.

Не зважаючи на форс-мажорні обставини , у яких проходило «бойове хрещення»  новий голова  усім показав свій наполегливий та вимогливий характер, виваженість та відкритість до спілкування .

«Максим два рази не повторює!»- це закарбується підлеглим , які до цього ще не працювали разом із Максимом Зіновійовичем.

«Куди ж ми потрапили?» – думають із розпачом заступники, які прийшли із Максимом разом із його процвітаючого та системного бізнесу.

Всі вони втратили в особистих доходах, у можливостях знайти час, аби поспілкуватися із рідними, адже працювати приходиться деколи фактично до опівночі. Часи такі.

Але результатом звичайно буде відповідь  на запитання : «Чи зможу  показати всім, що можна здійснювати таке неможливе - бути у владі і залишитися незаплямованим».  Дійсно зробити щось корисне, щоб вдячні люди проводжали тебе потім із посади із вдячністю та квітами.

Всі друзі вітають тебе Максиме із першою Сотнею днів на посаді і бажають тобі зуміти вистояти і не розчаруватися, бути сильним і витривалим, бо невідомо ще коли буде ще такий шанс довести  собі і всім, що ми можемо і вміємо ефективно працювати навіть у таких надскладних умовах війни та епідемії!!!

З повагою, шеф-редактор ІА "Західний інформаційний фронт"
Юрій Кміть

ілюстративне фото: колаж  

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: