Призначення як маркер

ОКРЕМА ДУМКА 18.06.2019 Коментарі 9

Гаряче літо 2019 року. Президент Володимир Зеленський звернувся до Львівщини за порадою, кого її мешканці хотіли б побачити на посаді губернатора області. І запропонував три чудові кандидатури. Цей сильний хід пояснюється просто – на Львівщині, в єдиній області в Україні переміг Петро Порошенко, і такою пропозицією Володимир Зеленський фактично виділив нашу область серед інших, і готовий прислухатися до думки львівської обласної громади. На жаль, якість дискусії, яка розпочалася показує рівень нашого суспільства. Нам запропонували обговорення, а дехто використав це як площадку для політичного протистояння, пішли ревниві пости із інших областей – ми також хочемо вибирати.
По кандидатах. Нам запропонували трьох успішних менеджерів, вихідців із області, із нашою галицькою ментальністю. Кожен має свою сильну сторону: Маркіян Мальський – блискучу адвокатську діяльність та принциповість, Денис Шмигаль – економічні знання та досвід роботи управлінця, Максим Козицький – топ-менеджер міжнародних проектів у енергетиці, неодноразово підтриманих потужними європейськими інвестиційними установами.


Висловлю свою думку, як шеф-редактор ІА «Західний інформаційний фронт», щодо особи, яку особисто знаю багато років.

Особи, яка з перших днів російської навали без зайвого піару надавала підтримку українським військовим, не роблячи помпезних заходів із передачі обладнаних бронею транспортних засобів чи наметів для проживання наших військових на Сході України. Особи, яка без зайвих роздумів підтримала ідею створення громадської організації та електронного медіаресурсу, який протистоятиме російській інформаційній гібридній агресії, що ведеться проти України з території європейських держав. Про директора компанії ТОВ «Еко-Оптіма», успішного топ-менеджера та мецената Максима Козицького.

Максим Козицький, фото: Forbes.ua

Сімейний бізнес Козицьких направлений на здобуття енергетичної незалежності України: це видобуток природного газу в національних масштабах, це відновлювальна енергетика вітру та сонця, це нові інноваційні підходи до ведення бізнесу.

Дуже показовим фактом, як на мене, є те, що бізнес модель компанії Козицьких не спрямована на ухилення від сплати податків чи їх офшорного приховування.

У кожному населеному пункті Львівської області, у якому вони реалізовували проекти, для прикладу вітростанція у Старому Самборі, реєструється окрема компанія від «Еко-Оптіма», яка виплачує до місцевого бюджету всі податки щодо працевлаштованих осіб, та виконує всі соціальні зобов’язання передбачені національним законодавством.

Сім’я Козицьких дуже добре відома підтримкою розвитку Львівської області зокрема Старосамбірського регіону.

Як виходець з цього регіону скажу, що його меценатська участь у реалізації інфраструктурних мікропроектів добре відома місцевій громаді. Спитайте, для прикладу у мешканців селища Стрільбищі, хто збудував міст через річку Яблунька, і впевнений, що почуєте відповідь «Козицький».

Вкрай актуальним у реаліях сучасності, є питання енергетичної безпеки нашої країни.

А світові аналітики, які прийдешні роки називають «періодом наростаючої невизначеності», однозначно вказують на те, що особливу увагу слід приділяти енергетичній безпеці.

Багатомільйонні інвестиції ЄБРР, IFC, OPIC, NEFCO, які в результаті кропіткої та тяжкої праці компанією Максима Козицького, були отримані та вкладені у проекти на Львівщині є відповіддю на те, як потрібно працювати над тим, аби стати енергетично незалежним.

Зараз, коли Україна де-факто переступила ту межу, коли вже немає ні часу, ні можливостей оглядатись на дешеві московські енергоносії, подальший розвиток альтернативних джерел енергії стає максимально актуальним.

Не з чужих слів знаю, як складно отримати кредитні кошти із глобальних фондів, які окрім отримання прибутку зорієнтовані на зростання економіки держави, у яку вони інвестуються. І тут команді Козицького дійсно мало хто може скласти конкуренцію у вмінні вести перемови із потужними закордонними партнерами.

У 2018 році Максим Козицький став лауреатом загальнонаціональної програми «Людина року» в номінації «Підприємець року», склавши гідну компанію Олександру Усику, який став переможцем програми у номінації «Спортсмен року», та іншим лауреатам


Не знаю, чия кандидатура із трьох зазначених вище претендентів буде обрана Президентом, кожний із них достойний.

Лише зазначу, що притаманна Козицьким політика ведення бізнесу дуже відрізняється від домінуючої в Україні практики: вони платять чесні податки і платять чесну зарплату. І головне – вони дотримуються слова. У них примноження капіталу не стало самоціллю у житті. А Максим Козицький – це приклад нової генерації топ-менеджерів України, які дійсно зможуть змінити нашу країну у нелегкі та доленосні часи.

Тож допоможемо Президенту зробити правильний вибір – закликаю Вас висловити власну точку зору за посиланням https://www.facebook.com/zelenskiy95/posts/2268967990020231!

Юрій Кміть
Шеф-редактор ІА «Західний інформаційний фронт»

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Вікторія Сергеєва
2019-06-23 15:06:53

Максим Козицький. Професійний, порядний, прекрасний досвід управління, будівництва інфраструктури.

Володимир
2019-06-23 11:00:09

Тільки Максим Козицький

Василь
2019-06-19 23:15:22

Великому кораблю - велике плавання! Пан Максим - гідна кандидатура!

іван
2019-06-19 17:04:07

Гідна кандидатура на губернатора Львівшини, підтримую.

гнатківська марія
2019-06-19 15:05:45

Чудовий знавець своєї справи,гідна кандидатура для керівництва областю

Андрій
2019-06-19 12:48:27

Підтримую Максима Козицького, як гідного претендента на посаду голови ЛОЛА

Ярослаа
2019-06-19 09:46:07

Тільки Максим Козицький

Олег
2019-06-19 09:28:08

Козицький

Микола
2019-06-18 16:10:13

За Максима Козицького

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: