Трамп повідомив Зеленському, що він друг путіна - подробиці зустрічі

НОВИНИ 27.09.2024 Коментарі 0

Колишній американський президент і кандидат у президенти від Республіканської партії Дональд Трампі і Президент України Володимир Зеленський у п'ятницю, 27 вересня, таки зустрілися у Trump Tower на Мангеттені. До зустрічі Зеленський висловив сподівання, що у нього і Трампа спільне розуміння, що війна в Україні має бути припинена, та що путін не може перемогти. Після зустрічі Трамп пообіцяв (у разі своєї перемоги на президентських виборах) чесну угоду для всіх. 

Трамп зазначив, що в нього із Зеленським «дуже добрі стосунки..., як і з президентом рф владіміром путіним». Зеленський відповів, що сподівається, що з ним стосунки все ж кращі, ніж із путіним.

Трамп не критикував російську вторгнення і не згадував про те, що путін  здійснив напад на Україну.

«Дуже змістовна зустріч із Дональдом Трампом. Представив йому План перемоги. Детально обговорили ситуацію в Україні та наслідки війни для нашого народу. Обговорили багато деталей. Дякую за цю зустріч! Справедливий мир потрібен. Ми маємо спільний погляд на те, що війна в Україні має бути зупинена. Путін не може перемогти. Перемогти мають українці», - написав  Володимир Зеленський у мережі Х..

Водночас «Голос Америки» повідомив, що після зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським колишній президент і кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що хоче «чесної» угоди, яка призведе до припинення війни між росією та Україною.

«Я переконаний, що якщо я переможу, ми будемо мати дуже чесну і, власне, дуже швидку угоду. Президент (Зеленський) хоче, щоби це припинилося, і я впевнений президент путін хоче, щоби це припинилося, і це добра комбінація. Тож ми будемо мати чесну угоду для всіх», - сказав Трамп, стоячи поруч з президентом Зеленським, у коментарі для телеканалу Fox News після зустрічі у Нью-Йорку.

На уточнювальне запитання, як виглядатиме його бачення «чесної» угоди, яка призведе до припинення війни між росією та Україною, колишній президент Дональд Трамп сказав, що «поки рано це говорити».

Володимир Зеленський наголосив, що війну розпочав президент росії володимир путін і він продовжує вести її на території України, вбиваючи українців. Тому партнери України мають тиснути на путіна, щоб він припинив свою агресію.

«Я думаю, що проблема в тому, що путін убив стільки людей, і, звичайно, ми повинні зробити все, щоб тиснути на нього, щоб він припинив цю війну. Він на нашій території – це найголовніше для розуміння – він на нашій території», - сказав Зеленський.

Коли Трамп говорив про те, якими гарними були українські міста до війни, і якими зруйнованими вони є зараз, Зеленський сказав: «Ви, між іншим, маєте приїхати до нас». «Я це зроблю», - відповів Трамп.

Додамо, раніше повідомляли, що Президент Зеленський у США мав намір зустрітися з обома кандидатами на посаду президента США і представити їм «План перемоги» України, але зустріч із Трампом залишалася під питанням. Понад те, республіканці навіть промодерували політичний скандал, звинувативши Зеленського у тому, що він втручається  у президентські вибори  у США, але бачимо, що відмовитись від зустрічі із Зеленським команда Трампа не наважилась.

Детальніше читайте тут – Трамп не ризикнув не зустрітись із Зеленським 

Фото – зі сторінки президента Володимира Зеленського у мережі Х. 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: