Теракт у "Крокусі" кремль використає проти України – політичний експерт Павел Усов

АНАЛІТИКА 23.03.2024 Коментарі 0

Політичний експерт Павел Усов припускає, що затримані у Брянській області терористи, які машиною "хотіли" втекти в Україну, дадуть свідчення про причетність до їх підготовки і здійснення теракту України. 

"Терористів затримали у Брянській області, їхали машиною, хотіли втекти в Україну(!). Їхали машиною, яка засвітилася біля "Крокуса", навіть не міняли, хоча раніше діяли злагоджено, методично, організовано. І що найважливіше, їх затримали після стрілянини живими (!), всіх чотирьох (!!!). Хоча були озброєні до зубів. Тобто вони спокійно здалися(?!). Можна майже впевнено сказати про те, які вони дадуть свідчення (їх підготували українці та закинули для організації теракту)", написав політолог у своєму ТГ-каналі. 

За його словами, тепер усі політико-інформаційні активи росія спрямує на те, щоби продати цей теракт Заходу. 

Білоруський політолог Павел Усов (фто – ТГ-канал)

Павел Усов наводить такі логічні аргументи та версії:

- 1. Якщо це "просто ісламісти", то мета – повернутися до проблеми міжнародного тероризму (нумо дружити і співпрацювати, ми – жертви, перегорнімо сторінку). Але для цього потрібна хвиля терористичних актів, у тому числі й на Заході, щоби змістити акценти з України;

2. Демонізація України у двох аспектах:

а). За терактом стоять українські спецслужби, вони співпрацюють з ІДІЛ і використовують для своїх цілей, тобто зв'язок з міжнародним ісламським тероризмом. Що в низці країн має посилити антиукраїнські позиції;

b). Ісламісти діють на території України автономно, Україна – сіра зона, зручна для формування таких груп. Тоді логічно, що наступний "удар" буде організований десь у Європі, зі слідами, які ведуть в Україну. Про що скажуть "взяті живими терористи". Таким чином буде створено образ України як джерела загроз і нестабільності. Мета – організація якнайшвидших переговорів на невигідних для Києва умовах. Для досягнення загального блага і стабільності в Європі.

Також читайте: Попередні підсумки масового вбивства росіян у розважальному центрі: до сотні трупів і вигоди для путіна

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: