Кількість знищених у «Крокусі» росіян суттєво збільшилася, пропагандисти лютують і вимагають крові, української

НОВИНИ 23.03.2024 Коментарі 0

До 143 збільшилося число мертвих унаслідок теракту у "Крокусі". Потерпілих – до 183 осіб. Росіян готують до ще більших цифр – подмосковський губернатор воробйов заявив, що кількість жертв після теракту «зростатиме значно».

За даними Олександра Невзорова, в одному з туалетів «Крокуса» виявили 28 тіл загиблих. Також 14 тіл було на евакуаційних сходах – згорали цілими сім'ями.

Тим часом речниця російського мзс маша захарова накинулася на США та порадила тамтешньому політичному середовищу не забути, як воно «увязало терористів, які розстріляли людей у "Крокусі"» із терористичною Ісламською державою».

Пропагандистка сімоньян пішла ще далі – прокол рашистських спецслужб вона перекинула на західні. На її думку, останні ще вчора знали, що виконавці теракту у «Крокусі» схожі на заборонену ІДІЛ, тому й почали згодовувати цю версію.

«Іще раз. Вони ЗНАЛИ, хто виконавці. До затримання. Це пряма участь» - цитують сімоньян російські засоби масової пропаганди.

Один із затриманих після "контакту" з "кадирівцями" не може заплющити око. кадиров пообіцяв нагородити своїх головорізів, які брали участь у затриманні терористів. Останні мали, до слова, російське громадянство, за інформацією з російських джерел. 

Вона також опублікувала відео із допитом одного зі затриманих (на фото внизу праворуч. Ліворуч, за твердженням рашистів, - лідер терористів). У ньому він каже, що 1998 року народження. Прилетів із Туреччини 4 березня. За участь у теракті йому пообіцяли приблизно 1 млн рублів і перерахували кошти на картку. А погодився на участь після розмови з «помічником проповідника» через ТГ-канал, на кому він слухав проповіді.

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов московські заяви називав нісенітницями, що розраховані чи на відвертих невігласів, або на зазомбоване російське населення. 

«Уявити собі, що після понад двох років повномасштабного вторгнення терористи прямують у прикордонні регіони, які найбільше насичені зараз силовиками, спецслужбами і власне військовими, я думаю, що тут коментарі зайві…»

За його словами, заяви російської фсб є брехнею і намаганням притягнути український слід. Саме цим путінський режим займається з перших хвилин після теракту.

Політичний аналітик та історик Олександр Фрідман із посланням на американські ЗМІ пише, що Вашингтон заздалегідь попередив російську сторону про плани «Ісламської держави» вчинити теракт на росії.

- Допустимо, що це правда. Яка картина вимальовується?

1) Провал російських спецслужб. Теракти «Ісламської держави» в Австрії та Німеччині (а виконавцями були вихідці з Таджикистану) запобігли завдяки інформації американців. Австрійці та німці не схибили. Росіяни провалилися.

2) Версія про інсценування залишається на порядку денному. Розгубленість перших годин і зникнення Путіна не корелюється із успішним захопленням терористів. І тепер у нього знайшовся час для розмови з Лукашенком, але не для звернення до нації після одного з найстрашніших терактів у сучасній російській історії. І чи може ця розмова бути пов'язана з новими акціями проти України?

3) Антиукраїнська істерія (аж до вимог ядерного удару) показує справжнє нутро балакучого і геть-чисто безвідповідального російського політикуму. Без українського сліду вони таки обійтися не змогли і тепер стверджують, що терористи намагалися втекти до України, де вони нібито мали контакти.

4) Версія про зв'язки «Ісламської держави» та України за всієї її абсурдності – саме те, чого потребує зараз Кремль. Свою політичну нікчемність та професійну неспроможність російських спецслужб тепер швидше за все спробують утопити. Традиційним для Путіна чином. В українській крові.

Висновки невтішні. Ми на порозі нового витка ескалації.

Також читайте: Попередні підсумки масового вбивства росіян у розважальному центрі: до сотні трупів і вигоди для путіна

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: