«Сумній коняці» вже привиділися диверсії на газопроводах Чорного моря

НОВИНИ 08.09.2023 Коментарі 0

Глава рашистської дипломатії, сумна коняка лавров заявив, що у кремлі є інформація про спроби підірвати газопроводи «Турецький потік» і «Блакитний потік», що проходять дном Чорного моря.

Про це він заявив на зустрічі з представниками бангладеської Асоціації випускників радянських та російських вишів у посольстві рф у республіці, повідомляють рашаЗМІ.

«Зараз, коли всі вимагають, щоб ми дозволили їм знову експортувати зерно, ми їм не забороняємо, просто ми їх не пропускатимемо гуманітарними коридорами, які були відкриті і які використовувалися для запуску цих апаратів надводних і підводних для атаки не тільки наших судів військових, а й цивільних», - заявив сєргєй лавров.

Рашистський дипломат ще й обурився, що атакувати буцімто намагалися «військові кораблі, які патрулювали маршрут проходження газопроводу «Турецький потік» та газопроводу «Блакитний потік».

«Сумна коняка» також розповіла, що російські військові кораблі почали патрулювати ці ділянки Чорного моря, бо, нібито, «вони мають інформацію, що їх теж намагаються підірвати, як підірвали «Північні потоки», зацитувало лаврова ТАСС.

Таке враження, що рашистам виявилося замало історії з «Північними потоками» - схоже, світ якось не так відреагував на запущену ними «сенсацію» (про неї раніше писав ЗІФ тут і тут), як московити очікували. І тепер вони вирішили підігріти стару тему новими інсинуаціями: мовляв, якщо українцям стало снаги організувати диверсію на Балтиці, то у прилеглому Чорному морі це взагалі раз плюнути.

Зі слів коняки випливає, ніби українці просто мріють про те, аби перебити усі шляхи постання росіянського газу до Європи. Мабуть, хочемо там взимку заморозити усіх наших союзників. Або просто не дати рашистам заробити на продажу енергоносіїв. Або завдати росіянцям якнайвідчутнішого урону. Або…

Зрештою, не суттєво. Ключові у цьому випадку поєднання «зернова угода», «Чорне море», «морські газопроводи», які відомі та відгукуються багатьом у світі, і мали б насторожити, зачепити і привернути увагу. Не зважаючи на реальний кінцевий результат.

Головне для рашистів – здійняти галас. А потім можна й самим підірвати ті газогони, звинувативши у спецоперації українців (американців, турків, євреїв – будь-кого). Найфантастичніша версія може підійти: головне – це галас і розголос, а також… позбавлення Європи росіянського газу. Як сподіваються росіянці, тоді їм вдасться «розхитати» ситуацію та посіяти паніку на континенті, позбавивши Україну підтримки союзників з Європи. Але чи повірить світ у чергову рашапровокацію – покаже час.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: