Стало відомо, як українці ставлять до білорусів - соцопитування

НОВИНИ 09.03.2023 Коментарі 0

Переважна більшість опитаних Центром Разумкова українців (80,6%) вважають, що Білорусь є стороною війни, що виступає на боці росії проти України. Протилежної думки дотримуються 7,5% опитаних.

«Очевидно, це зумовлює й загалом негативне ставлення до Білорусі в українському суспільстві: 56,3% респондентів ставляться цілком негативно, ще 24,4% - переважно негативно, повідомляє ТГ-канал «БЕЛАРУСКІ ІНФАРМАЦЫЙНЫ». - Натомість позитивне ставлення до сусідньої країни висловили 12,4% опитаних». 

Чемпіоном заслужено став «чіпсовий диктатор» лукашенко: понад 90% опитаних українців ставляться до нього негативно. Тоді як лише 3,3% респондентів позитивно сприймають вусатого таргана.

І як наслідок – дві третини опитаних повністю (46,7%) або скоріше (22,5%) підтримують повний розрив усіх стосунків України з Білоруссю після перемоги України. Геть не підтримують розрив 5,4% опитаних, скоріше не підтримують – 11,2%.

Опитування методом face-to-face проводила соціологічна служба Центру Разумкова на контрольованих урядом України територіях із 22 лютого до 1 березня 2023 року включно.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: