Пропагандиста соловйова залучать до масштабної провокації на білорусько-українському кордоні?

НОВИНИ 09.03.2023 Коментарі 0

Окупанти планують масштабну провокацію на українсько-білоруському кордоні, організацію висвітлення подій доручено пропагандисту соловйову.

Про це із посиланням на Головне управління розвідки міністерства оборони України повідомляє ТГ-канал «БЕЛАРУСКІ ІНФАРМАЦЫЙНЫ».

«Отримано інформацію, що найближчим часом військово-політичне командування рф планує проведення масштабної провокації на кордоні України та Білорусі. Для детального висвітлення провокації в Білорусь має прибути головний російський пропагандист володимир соловйов. 11 березня планується організація теле-радіомоста і пряма трансляція з місця подій для пропагандистських ЗМІ в рф», - йдеться у тексті.

Для цього на територію Білорусі прибувають декілька груп росіян. Імовірно, плани окупантів передбачають загрозу руйнування об’єктів інфраструктури та можливі жертви серед мирного населення.

Мета провокації – створити ворожу суспільну думку щодо України серед білоруських громадян і підштовхнути до повноцінної участі збройних сил Білорусі у війні на боці рф.

У ГУР нагадують, що Україна не проводить жодних бойових операцій на території Білорусі.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: