Список агентів путіна у Конгресі США

ПЕРЕКЛАДИ 15.02.2023 Коментарі 0

Проти постачання зброї Україні виступають лобісти російської федерації із багаторічним стажем. Вони мають намір переламати співвідношення сил у Конгресі вже цього року.

Група конгресменів США випустила резолюцію з вимогою до Джо Байдена про припинення військової допомоги Україні. Це черговий крок групи республіканців, які давно діють на користь Путіна. Головне про проросійський осередок — у колонці та на схемі:

Прибічники Путіна – радикально-консервативні республіканці. Лобі з'явилося у Конгресі ще за часів президентства Дональда Трампа та захищало його від звинувачень у співпраці з РФ. Зазвичай, це обскуранти (мракобіси), які регулярно розповсюджують теорії геноциду білої раси, чутки про фальсифікацію виборів та вкидання про сатаністів, що правлять Америкою.

Усі вони багато років лобіюють інтереси Росії: Томас Мессі захищав Марію Бутіну, яка зізналася у роботі на Кремль і стала після обміну депутатом держдуми. Енді Біґґз голосував за спрощення процедури виходу США з НАТО у 2019, а Тейлор Ґрін виступала проти ленд-лізу для України у 2022-му.

На проукраїнську коаліцію тиснуть із двох боків: демократи всередині адміністрації Байдена, як повідомляв Washington Post, схиляють Україну до поступок, а республіканці з путінського лобі, як видно зі схеми «МО», підтримують проросійські ініціативи у Конгресі.

Путінське лобі хоче переламати співвідношення сил у Конгресі у 2023-му. Закони, які підтримують Україну, діятимуть найближчий рік, проте пропутінська коаліція схиляє на свій бік інших консерваторів, сподіваючись республіканською більшістю не дати продовжувати дію цих законів. У разі успіху «агентів Путіна» вони зможуть утруднити постачання допомоги Києву, а при перемозі Трампа у 2024-му – і зовсім припинити її.

Прикладів кримінального переслідування конгресменів за агентурну роботу немає. Однак у 2018 році розпочався розгляд щодо 13 громадян Росії за втручання у вибори до США. Тоді ж викрили схему фінансування американських компаній з боку Прігожина.

Телеграм-канал «Можем обьяснить»

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: