Білоруський Полк Калиновського оприлюднив мотиваційне відео для добровольців

НОВИНИ 15.02.2023 Коментарі 0

Полк імені Кастуся Калиновського (ПКК), що воює у складі Збройних Сил України поширив у своєму Телеграм-каналі відео для добровольців, які хочуть вступити у його лави.

«Шлях рекрута. Це шлях від цивільної людини до справжнього воїна в лавах Полку Калиновського. Долучайся до тих, пише сучасну історію майбутньої перемоги білоруського народу», - йдеться у тексті до відеоролика.

Добровольці можуть зголошуватися через чат-бот @BelarusAndUkraineBot або ж на сайті Полку.

У розділі для рекрутингу добровольців ПКК пояснює, що центр боротьби із глобальним імперським злом зараз перебуває в Україні.

«Тому ми допомагаємо перемогти Росію на українському фронті. Ми її послабимо, щоби вона не мала можливості підтримувати режим Лукашенка в Білорусі! І тоді ми виб'ємо трон, що давно хитається, з-під старіючого диктатора! Ми – нова когорта білорусів, які борються за свій народ і за чесне ім'я нащадків полоцьких вояків, лицарів Великого князівства Литовського, воїнів Калиновського, нащадків БНР. Серця всього нашого народу понад усе жадають перемоги над окупантами та їхніми поплічниками в Білорусі. І ми зробимо все можливе, щоби Білорусь стала вільною», - сказано в тексті.

Полк Калиновського запрошує у свої лави білорусів чи людей із білоруським корінням із хорошою фізичною підготовкою віком від 18 до 58 років.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: