Шольца викликають у Білий Дім на профілактичну бесіду

ОКРЕМА ДУМКА 03.03.2023 Коментарі 0

Шольц сьогодні у Вашингтоні. Джо Байден, судячи з усього, збирається підрихтувати позицію бундесканцлера по Україні.

Протягом усієї війни «гер Олаф» був і залишається головним гальмом Європи. Під канцлера знайшов навіть спеціальний термін - «валяти Шольца».

А упродовж останніх тижнів гер бундесканцлер знову затягнув пісню про втому від війни та переговори з Путіним, хоча офіційно із «Джо» було домовлено про інше (деталі знайдете тут -  Франція та Німеччина знову стають у «переговорну» позу. Облюбовану Путіним).

Білий Дім уже натякнув, з яких тем складатиметься виховна бесіда. США переконуватимуть ФРН припинити загравання з Китаєм. Піднебесна готується запакувати Путіна зброєю, зокрема – безпілотниками та боєприпасами. Тому позиції всіх членів НАТО щодо Сі мали би бути однаково жорсткими. Пентагон уже заявив, що зробить усе можливе, щоби не допустити халепи з китайською зброєю... а Бундесвер не сказав нічого.

Президент і канцлер обговорюватимуть можливі санкції щодо КНР, якщо Сі таки піде на колаборацію з бункерним.

Uncle Sam також збирається простимулювати у Німеччини більшу зосередженість на українській перемозі. «Головна мета цієї зустрічі – можливість для двох лідерів – координувати дії конкретно по Україні», - Білий Дім.

Сьогодні ж Білий Дім збирається оголосити про новий пакет військової допомоги Україні на $400 млн.

Телеграм-канал «Орестократія»

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: