Очільник МЗС України назвав 5 поразок путінської росії

НОВИНИ 02.03.2023 Коментарі 0

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба 1 березня відзначив дописом на своїй сторінці у FB про п’яту за ліком перемогу України у терористичній війні, яку розв’язав путін і його режим. Саме російські погрози заморозити Україну та цілеспрямовані ракетні атаки по цивільних об’єктах енергосистеми країни стали марними зусиллями російської федерації.

«Ми вистояли найважчу у своїй історії зиму. Нам було холодно та темно, але ми були незламними. Разом з нами пліч-о-пліч стояли партнери зі своєю допомогою. Переміг і ЄС, який усупереч московському реготу також не замерз без російського газу. Росії одна порада: задихніться своїм газом і подавіться своїми ракетами», - написав глава МЗС України.

За його словами, українці вистояли найважчу у своїй історії зиму, попри те, що багатьом було холодно та темно, «але ми були незламні».

Першою поразкою Дмитро Кулеба вважає той факт, що українці «з перших хвилин наступу не дали Путіну паралізувати» себе страхом.

Другою – зрив російського плану про бліцкриг, адже «Україна не впала ні за три дні, ні за сім, ані за місяць, ані за рік». І, переконаний держслужбовець, «ніколи не впаде».

Третьої поразки путінська росія зазнала на дипломатичному фронті, адже утворилася світова коаліція, що різними способами допомагає Україні.

І четвертою поразкою є втрата росією значної частини загарбаних територій після контрнаступу Збройних Сил України.

«До остаточної перемоги ще важкий шлях. Але ми з вами вже знаємо як перемагати. Маємо щодня працювати на неї та вірити в Україну», - підсумував глава МЗС України.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: