СБУ відточувала злагодженість нейтралізації «диверсантів» поблизу кордону з Білоруссю

НОВИНИ 13.02.2023 Коментарі 0

Служба безпеки України провела контрдиверсійні тренування у прикордонних із Білоруссю районах Рівненської області задля підвищення безпекового рівня протидії можливому проникненню диверсійних груп.

Як повідомляють в СБУ, навчання тривали в максимально наближених до реальних умовах із залученням значної кількості особового складу Сил оборони, військової та спеціальної техніки, в тому числі безпілотних літальних апаратів.

Легенда тренувань така: «диверсанти», перевдягнені у цивільних, таємно проникли на територію регіону, захопили будівлю міської ради у райцентрі поблизу білоруського кордону і взяли у заручники усіх працівників в адмінбудівлі.

Із застосуванням психологічного тиску та погроз фізичної розправи, «диверсанти» примушували «заручників» до співпраці з ворогом.

В оперативному штабі Сил оборони України вирішили вдатися до штурму із залученням бійців ЦСО «А» СБУ, які знешкодили умовну ворожу групу і звільнили «заручників».

У навчаннях брали участь підрозділи Служби безпеки України, Збройних сил України, Національної гвардії, Національної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій та представники органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Відеоролик можна переглянути у ТГ-каналі СБУ

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: