Росія не полишає ідеї здійснити провокацію на білорусько-українському кордоні

НОВИНИ 17.03.2023 Коментарі 0

Росія готує провокацію на кордоні Білорусі й України. Про це в інтерв’ю ТСН генерал-майор запасу СБУ, ексзамголови Служби безпеки Віктор Ягун.

Він припускає, що рашисти можуть створити якесь «криваве місиво» - спалити будинок якогось чиновника чи захопити школу, із посиланням на сайт ТСН повідомляє ТГ-канал «БЕЛАРУСКІ ІНФАРМАЦЫЙНЫ».

«Кремль переслідує просту мету: хоче спровокувати Білорусь на безпосередню участь у воєнних діях. Це важливо для них, бо рашисти нічого не можуть вдіяти з лінією фронту. І думають, що коли відкриють другий-третій фронт у Білорусі, Придністров’ї – це їм допоможе. Але чи готові білоруси помирати за путіна чи лукашенка?» - каже Ягун.

За його словами, росіяни можуть вдатися до перевдягання диверсантів в українські однострої – що вже «декілька разів» намагалися робити задля провокацій на лінії фронту.

«Можливо, спробують десь подалі у глибині. В росії їм це не вдалося. Можливо, вони думають, що в Білорусі їм вдасться зробити якусь провокацію зі смертями, кров’ю, якимось екшеном. Якщо буде реалізація у прямому ефірі, то це однозначно провокація. Тому що такі речі не відбуваються під камерою пропагандистів. Усе, що могла зробити Україна, це оприлюднити інформацію, таким чином зірвавши плани ворога. Я думаю, що вони не полишили цих планів. Можливо, вони їх модернізують. Але те, що провокація має відбутися в найближчі тижні, це однозначно», - прогнозує ексзаступник голови СБУ.

Фото tsn.ua

Читайте також:
Пропагандиста соловйова залучать до масштабної провокації на білорусько-українському кордоні?

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: