Російський «гумконвой» на Львівщині

ОКРЕМА ДУМКА 29.01.2020 Коментарі 3

Галичина в різні історичні періоди вирізнялася розмаїттям поєднаних історією національних традицій, культур та релігій, які мирно й толерантно співіснували впродовж тривалого часу. Ворожим завжди було ставлення лише до окупантів та поневолювачів українського народу, що викликало значні протести та повстання. Така тенденція зберігалася і до 2014 року.


Починаючи від подій Революції гідності, відбулося значне зростання національної самоідентичності української нації, її об’єднання для боротьби з російською агресією. До боротьби українців зі спільним ворогом долучилися громадяни й інших національностей. Кожен представник іноземної держави та нації, як і кожен українець, по-своєму ставиться до сучасних подій: одні надають активне сприяння та допомогу, а інші намагаються вирішити свої проблеми за рахунок неоднозначної ситуації в державі… Ось так неоднозначно в нас ставляться до ініціатив напередодні Новорічних та Різдвяних свят принести трішки казкового настрою та надати невелику допомогу найменш захищеним місцевим мешканцям.

Так, позитивна ініціатива громадськості, волонтерів, патріотів, меценатів та небайдужих людей, які долучилися до акції зі збору та передачі для дітей-сиріт, осіб з інвалідністю, ветеранів та інших малозабезпечених категорій населення потрібних речей, подарунків, продуктів харчування виявила і прихильників «руского міра». Такі псевдопатріоти в період війни на Сході України надалі отримують подачки від окупанта та присягаються йому у вірності.

Іде 6-й рік війни з російською агресією… Тисячі загиблих… Сотні тисяч постраждали від «гуманітарної, благодійної» допомоги – руки Кремля!.. А в нас, як завжди…

Як удалося з’ясувати від одного з керівників обласної ветеранської організації на Львівщині, координатори «руского міра» – дипломати російського консульства у Львові, намагаючись зібрати й об’єднати рештки західноукраїнських прихильників Кремля та ще й непогано заробити на цьому, затіяли чергову провокацію та надалі ведуть свої темні справи…

Так, напередодні Новорічних свят у вигляді допомоги львівським прихильникам рашизму коштом російського бюджету координатори «руского міра» розпочали адресну роздачу окремим своїм прихильникам так званої матеріальної допомоги, тоді як у розписках за отримання грошей сердечно просили вказати дещо більшу суму, мотивуючи це витратами на дорогу та пальне. Бідні прихильники окупанта були готові підписати будь-що, щоб отримати хоч якісь грошики від Діда Мороза.

Звісно, така благодійність кремлівських чиновників відбувається не без допомоги громадян України, «які тривожаться за майбутнє нашої держави», а саме: давнього прихильника «рускіх традицій та культури», керівника проросійського Земляцтва ленінградців Львівщини «Пітер-клуб», одного з керівників Львівської обласної ради ветеранів Ігоря Михайловича Корчевського. Він, не шкодуючи ніг, бігає до пропагандистів та кураторів від «старшого брата», звичайно, не безкоштовно – за 30 срібняків намагається їм догодити. Результати своєї тяжкої праці розміщує на одному з каналів в YouТube – «lvovrusteatr».

Особливим святковим подарунком для найбільш затятих прихильників Путіна на Львівщині мала стати можливість оздоровлення в готелі-санаторії «Дюк» (м. Моршин), що належить голові російської общини Львівської області Юрію Михайловичу Дюкарєву.

Вказана особа заробила значні статки на освоєнні коштів, що їх виділяє російське МІД в Україні, хоч і є власником низки приватних підприємств. Однак і тут російські дипломати схитрували: за кошти для підтримки нібито співвітчизників та просто прихильників РФ вони постійно «відмивають» значні суми на оздоровлення через нього, а реально відпочивають у готелі «Дюк» одиниці з числа найзапекліших місцевих москвофілів….

З відкритих джерел інформації відомо, що Юрій Дюкарєв є співвласником низки об’єктів підприємницької діяльності: ТзОВ «ГАЛ-ЕРА» (м. Львів, вул. Плугова, 6), ТзОВ «Лев-Транс» (с. Сокільники, вул. Кривоноса, 3), кооперативно-садівниче товариство «Імпульс», також зареєстрований як ФОП (гуртова торгівля меблями, килимами й освітлювальними приладами), Львівська громадська організація «Російська община Львівської області». На сьогодні є замовником будівництва торгово-офісного центру на вул. Городоцькій, 321 у м. Львові. І це тільки вершина фінансового айсберга, оскільки значну частину своїх статків пан Юрій переписав на сина – ФОП Дюкарєв Андрій Юрійович.

Не зупиняючись на цьому, російські дипломати вирішили привласнити значну частку «кривавих» грошей, виділених на російськомовних школяриків зі Львова.

Зокрема, вони з допомогою вже згаданого мешканця нашого міста Корчевського та активістки Асоціації культури і освіти «Русский Дом», Львівської міської громадської організації «Жіночий клуб «ЛАДА», громадської організації «Російське товариство ім. О.Пушкіна» Тетяни Яківни Швецової задумали профінансувати закупівлю більше ніж чотирьох сотень новорічних солодких подарункових наборів для учнів початкових класів львівських шкіл з російською мовою викладання, що успішно й зробили. Однак і тут вони підзаробили, оскільки, розраховуючись готівкою з Швецовою, розписку взяли, знову ж таки, на більшу суму. Але це всіх влаштовує: заробив на школярах і Корчевський з Тетяною Яківною – з кожного новорічного подарунка отримали близько 50 гривень, а дипломати навіть більше.


Ось так славетний бандерівський край допомагає прозвітувати своїм «кураторам» про наявність на цих теренах «руской души», яка допомагає своїм прихильникам будувати «рускій мір», приносити щастя і добробут, затишок і тепло, як це зроблено на територіях Донеччини та Луганщини, які перебувають під контролем зелених чоловічків…

Маркіян ВОЙТОВИЧ

оригінальний текст доступний за посиланням Leopolis.news 
ілюстративне фото 24tv.ua

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Олександр
2020-02-02 15:44:50

Прекрасно, країна окупант спокійно веде бізнес у самому серці України, збирає ватників та прибічників, а їх та інших дурних вистачає. І головне ж не бояться в бандерівському краю жити. https://avalan.studio/ua/

Юрко
2020-01-30 09:49:20

Уся московська нечисть у Львові діє під патронатом міського голови А. Садового, отримуючи щорічні дотації з міського бюджету! Садонеміч - резидентура кремля!

Alex
2020-01-29 22:13:38

Убити проросійську суку замало

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: