Російські пропагандисти вдарили по путіну після ударів HIMARS

ОКРЕМА ДУМКА 11.07.2022 Коментарі 0

Удари HIMARS вперше змусили провідних російських пропагандистів критикувати свою владу. Один із головних російських агітаторів міноборони РФ Алєксандр Сладков, який завжди сидить у штабах, і зрідка виїжджає для зйомки сюжетів далеко від передової, раптом злякався, що його накриють українські HIMARS разом із черговим «центром прийняття рішень». І написав просто панічний пост, із виділеною жирною фразою: «Коли це бл…ство закінчиться?»

Пропагандист Роман Сапоньков описав особисті враження про знищення ракетами HIMARS штабу російської армії у Чорнобаївці і складу боєприпасів. Приємно бачити описи Романа, що ракети б'ють точно, отже, ціль знищена.

Головні рупори російської пропаганди, які намагалися показати перевагу російської армії над українською, злякалися, що тепер українські ракети зможуть дістати їх у тилу – там, де вони і працюють.

Українські журналісти працюють на передовій, у процесі роботи нас не лякають російські «точки», «калібри», авіація, артилерія. Ми робимо свою справу, бо бачимо, як Україна згуртувалася заради нашої перемоги. Російська пропаганда упевненість у своїй перемозі втратила.

І це ЗСУ тільки-но розпочали завдавати ударів HIMARS по тилах російської армії, відпрацьовано приблизно 30 штабів та складів, а їде ще більше ракетних установок і ще більше керованих ракет, удари посилюватимуться.

І відбити ці удари Росії нема чим.

Юрій Бутусов, головний редактор «Цензор.NET» (сторінка у FB)

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: