Рашисти ретельно займаються освітою на окупованих українських територіях

РОЗСЛІДУВАННЯ 23.08.2023 Коментарі 0

Освіту окупанти небезпідставно вважають ключем до мізків молодшого покоління. А ще вони поставили собі за мету позбавити Україну майбутнього. Тому й надзвичайно активно узялися за сферу освіти на окупованих територіях.

Інспектувати школи тієї частини Запорізької області, яку поки контролюють рашистські загарбники, поїхав не хто-небудь, а особисто перший заступник глави ліліпутінської адміністрації сєргєй кірієнко у компанії з міністром освіти рф сєргєєм кравцовим. А це означає, що питанням правильної (з точки зору московії) освіти кремль приділяє максимальну увагу.

«Високі гості» перевірили три школи, в одній з них (у с. Костянтинівка) щедро відсипали нагород та подарунків учителям – аби ті не забували, на кого мають працювати.

«Немає нічого важливішого для майбутнього нашої країни, ніж виховувати підростаюче покоління. Від того, у що віритимуть ваші учні, чого вони прагнутимуть досягти і чому вони присвятять своє життя, залежить добробут росії», - чітко поставив завдання педагогам сєргєй кірієнко.

Між іншим, саме у цій костянтинівській школі з 1 вересня відкриється перший кадетський клас росгвардії. А щоб усі бачили «принади» колабораціонізму із загарбниками, ті постаралися з усіх сил: додатково обладнали кабінети з хімії, фізики та біології, зробили ремонт у всій школі. А щоби ніхто часом не забув, кому треба за це дякувати, поналіплювали на стіни банери з QR-кодами проектів «роzzія – країна можливостей».

Окрім «росгвардійського» класу, рашисти вирішили збільшити і релігійний вплив Тож в окупованому Бердянську на базі колишньої школи №5 збираються відкрити з 1 вересня православну гімназію. Туди набирають дітей 1-4 класів. Й окрім звичних предметів, хлопці там вивчатимуть церковно-слов'янську мову, хоровий спів та богослов'я.

Також московитські гості поперлися у Генічеськ, де після оглядин низки освітніх закладів потрапили прямісінько на педраду в школі №1. Там кірієнко не міг не скористатись нагодою для чергового «промивання мізків». Згадав і про значущість професії педагога, яка «є ключовою для рф», особливо в контексті інформаційної війни. А ще, не особливо напружуючись, повторив свою сентенцію про «майбутнє країни, яке  залежить від того, у що віритиме підростаюче покоління».

Не забули у кремлі й про цьогорічні новинки: міністр освіти московії особисто привіз та вручив місцевим чиновникам-колаборантам від освіти щойно виданий новий підручник історії. Про його шкідливість нещодавно писав ЗІФ. Але тут московити чинитимуть злочин у квадраті: вони прагнуть нав’язати свій схиблений варіант історичних подій та їх трактування захопленим українським дітям, намагаючись позбавити їх історичних коренів!

Іншими «помагаями» у справі підготовки до нового навчального року виявилась ліліпутінська партія «єдіная раzzія», які по своїй лінії збирали шкільне приладдя і обіцяли передати цю подачку першокласникам загарбаних ними територій. Звісно ж, із символікою та іншим ідеологічним супроводом.

А щоби ні в кого не залишалося сумнівів у важливості освіти для рашистів, місцеві ЗМІ, які працюють на окупованих територіях, написали: «Перший заступник керівника адміністрації президента рф та міністр освіти продовжують особисто контролювати розвиток сфери освіти в регіоні».

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: