Путін вустами лукашенка висловив свої мрії щодо України

ОКРЕМА ДУМКА 02.09.2022 Коментарі 0

Коли Лукашенко виступає з публічними заявами, то їх легко читати, бо все буде навпаки. Якщо каже, що не нападатиме на Україну, то буде. Якщо вітає з Днем незалежності, то чекай на приліт. Словом, цей ручний песик Путіна грає певну корисну функцію, позначаючи, що ці тварюки збираються робити. Як то кажуть, що у Путіна на думці, то у Луки на язиці.

Ось і вчора Лукашенко, 1 вересня, виступав перед школярами та видав чергову порцію марення, яка, по суті, є захцянками Кремля.

Зокрема, Лука сказав, що в Україні «там конфлікт назріває між президентом і військовими. Тільки військові можуть руба вдарити і сказати: «Ні, нумо домовлятися, бо Україну зітруть з лиця землі», — заявив Лукашенко.

Вусатий озвучив найсолодший сценарій для рашистів – внутрішні протиріччя в Україні. І вони озвучують його регулярно, сподіваючись, що якщо не вдається взяти Україну в чола, то хтось відчинить хвіртку. Тому на російських телеграм-каналах і в ЗМІ постійно йдуть вкидування про те, що у Зеленського конфлікт із військовими і вони ось-ось його скинуть. До речі, в унісон завжди йде те саме від порохоскотства.

Однак, Лука бреше, хоча би тому, що якраз армія твердо націлена тиснути погань до кінця і не йти на перемовини. Тому фантазія, що військові скинуть Зеленського, щоби домовитися з рашистами є надто солодка для рашистів, щоби бути реальністю. Враховуючи скільки горя принесли мразі на нашу землю, то найменше, що хочуть ЗСУ – це сідати за стіл переговорів з ними.

По-друге, той же Лука постійно каже, що Росія не воює з Україною, а з Заходом. Тобто, по суті, він прибрав Захід із рівняння і тепер стверджує, що рішення приймає Зеленський. Як кажуть, проблеми з логікою є. Але така природа рашистів – не морочитися з логікою і підганяти факти під свою убогі фантазії.

По-третє, якщо вже Захід воєю з Росією, а Україна залежить від постачань і допомоги Заходу, то як Україна може вийти з війни, якщо цього не захоче Захід? Тут Лукашенко має бути послідовним і визнати, що у його тупій логіці не Зеленський ухвалює рішення, а Захід. А якщо так, то як українські військові можуть сісти за стіл перемовин, якщо Захід не прийме відповідних рішень? Вусатий дятел своїм школярам про це нічого не каже.

По-четверте, Лукашенко забуває, що Захід не вітає будь-яких видів хунти і звикнув мати справу з легітимними урядами. Немає жодних фактів, що Зеленський утратив легітимність. Отже, Захід не схвалить якусь хунту в Україні, отже, повалення Зеленського призведе до втрати допомоги з боку Заходу, що створить реальні передумови для розгрому України. І тоді Путіну не потрібно буде жодних переговорів з Україною. Хоч із хунтою, хоч із Зеленським, хоч із ким би то не було.

Таким чином, ключове посилання вусатого дятла просте, як звивини російського народу – українці, ви скидайте свій уряд, щоби ми вас завоювали. Дебіли, бл…дь.

Юрій Романенко, український політолог, експерт Українського інституту майбутнього (сторінка у FB)

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: