Путін убиває росіян: нові теракти диктатора

РОЗСЛІДУВАННЯ 04.07.2022 Коментарі 0

У недільну ніч росіяни Білгорода та Курська не спали спокійно, а п’ятеро заснули вічним сном. Є поранені люди та цілковито зруйновані будинки, щонайменше 5. Загалом кількість загиблих цивільних росіян після 24.02.2022 становить приблизно півтора десятка.

Найбільше дісталося першому обласному центру – губернатор Білгородської області В'ячеслав Гладков повідомив про пошкоджених 65 житлових будинків, приблизно половина з яких – багатоквартирні.

Інформація щодо загиблих різна: Гладков каже про чотирьох летальних і чотирьох поранених. Слідчий комітет рф каже про трьох загиблих та двох зниклих безвісти, в тому числі одну дитину. Майже три десятки багатоквартирних будинків залишилися без шибок. На запитання росіян «як їм тепер спати?» губернатор Гладков відповів у стилі путіноїда: «ніяк!».

Рашистське міністерство оборони стверджує, що українська армія відправила на Білгород три ракети «Точка-У» з касетними боєголовками. Мовляв, російська ППО всі три ракети знищила в повітрі, проте уламки однієї з них упали на житловий будинок.

Далі розпочинається найцікавіше – запитання і запитання. Адже спочатку була версія, що російське місто за 40 кілометрів до українського кордону зазнало обстрілів із пересувного зенітного ракетно-гарматного комплексу вартістю 15 мільйонів доларів «Панцир С-1». Дехто припускав, що росіяни відкрили вогонь по своїх же крилатих ракетах, що летіли в Україну. Хай там як, але на одній зі світлин у білгородських соцмережах видно невелику ракету, що зачепилася за бляху біля фасаду будинку. Вона, за твердженнями експертів, належить «Панциру С-1».

Україна свою причетність до теракту категорично відкинула. Хоча під час боїв воїни ЗСУ захопили щонайменше 2 таких зенітного ракетно-гарматних  комплекси.

І взагалі, як жартували в українських соцмережах, нічна атака по російських містах неможлива, адже в Україні з 23:00 до 5:00 триває комендантська година - усі сплять.

Зрештою, росія залюбки би виклала фотодокази уламків «Точки У» (а їх, нагадаємо, за твердженням рф, збили аж 3 штуки). Проте пабліки не рясніють такими доказами. 

Закрадається запитання: а чи не росія обстрілює свої міста?

Харків’янин Олексій Копитко виклав декілька аргументів на своїй сторінці у FB, що перетворюють це запитання на риторичне.

«Ударом по Білгороду Кремль вирішує кілька завдань:

- перекриває сюжет із обстрілами Кременчука, Одеської області, інших міст, насамперед – у західних ЗМІ;

- відволікає увагу від системної бавовни (хлопків, - ЗІФ) у тилах російських окупантів;

- залякує населення, перемикає увагу з неуспіхів «спецоперації» та наростаючої кризи;

- формує аргументи для нагнітання, щоби загальмувати постачання нам далекобійної зброї від партнерів.

- створює ґрунт для нового витка варварських обстрілів Харкова (і не тільки). Поміж іншим.

А які завдання могла б теоретично вирішити Україна, якби раптом ми вирішили постріляти на північ? Жодних», - написав Копитко.

Він нагадав і про «рязанський цукор», натякнувши, що путіну не вперше знищувати цивільних росіян заради влади, підриваючи житлові будинки.

У пабліках на користь версії про обстріл своїх міст є й інші аргументи. Через те, що в росіян настає психологічна втома від війни, у кремлі вирішили таким чином струсонути zомбовану частину населення. Заодно це може слугувати причиною вдатися до оголошення мобілізації. Адже влада рф уже переводить економіку на воєнні рейки.

Путіну нагадують і інші його цинічні злочини з винищення росіян: байдуже споглядання за загибеллю підводників на атомній субмарині «Курськ», убивство дітей у Беслані, людей у ​​театрі на Дубровці, знищену столицю Чечні з мирними жителями… Згадаймо і найсвіжіші випадки обстрілів українців із Кременчука, Сергіївки, Миколаєва з десятками жертв.

На користь версії про вбивства росіян руками путіна у Білгороді є слова російської пропаганди, спрямованої як на внутрішній ринок, так і міжнародний. Ідеться про американський комерційний супутник GeoEye1 компанії Maxar. Він, за припущенням росіян, знімав Білгород за три дні до атаки по місту.

Перший заступник голови міжнародного комітету ради федерації владімір джабаров уже пригрозив язичком про якесь право росії запровадити санкції проти Maxar у випадку підтвердження такого припущення про зйомку. Санкції від росіян проти західних компаній чи країн сприймаються якось смішно на тлі того факту, що економіка лише одного штату Техас більша за економіку всієї росії.

Міжнародний напрямок російської пропаганди розвинув і депутат держдуми від «Єдиної росії» Олег Морозов. Мовляв, потрібно на всіх міжнародних майданчиках оголосити, що США постачають Україні дані зі супутників для бойових дій. А це агресія проти росії.

Сумнівно, що світ повірить такому примітивізму російської брехні. Зрештою, зараз не є суттєво важливим, чиї ракети летять на голови росіян: путін розв’язав криваву війну проти України і привів її до будинків росіян. Як сказав Олександр Невзоров: «Усе дуже просто: не бомбіть і бомбимі не будете».

«Ось цікаво, а на що сподівалися російські любителі бомбардувань, які насолоджувалися руїнами Маріуполя та загравою Харкова? – пише Невзоров. -  84 відсотки росіян солодко оргазмували, побачивши прильоти до Києва і Кременчука. Їм потрібно бути готовими і до ударів у відповідь. Утім, усе це вже не має жодного значення. Божевільність путіна, рабська покірність маніяку т. зв. «народу» створили ситуацію, з якої немає виходу. Тепер лихо тільки ростиме, допоки не стане глобальним».

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: