Путін став жертвою свого режиму – проти нього ініціювали порушити справу

НОВИНИ 23.12.2022 Коментарі 0

Через те, що російський диктатор, якого багато ще де у світі називають президентом російської федерації, владімір путін назвав так звану «сво» війною, прокуратурі та мвд запропонували порушити проти нього справу за поширення фейків про російську армію.

Відповідну заяву на путіна написав у «правоохоронні» органи рф депутат муніципального утворення «Смольнинське» Нікіта Юфєрєв.

«Владімір Путін назвав війну війною: «Наша мета – закінчити цю війну». Але указу про завершення СВО не було, війну не оголошували. За такі слова про війну засудили вже декілька тисяч людей. Скерував звернення до органів, щоби Путіна притягнули за поширення фейків про армію», - написав у Твіттері місцевий депутат зі Санкт-Петербурга.

Уперше путін вжив слово війна замість спецоперація у четвер, 22 грудня, під час зустрічі з пропагандистами. Щоправда, до нього багато провідних російських послідовників нациста Геббельса відкрито та демонстративно вживали слово війна. Зокрема, владімір соловйов. Проте каральна машина путінського режиму їх не чіпала. Не відреагує належно і щодо диктатора.

Цікаво, що після подання заяви й опублікування допису про свій крок на депутата Юфєрєва накинулися боти і прихильники путіна.

«Цей твіт прочитали в z-пабліках. Вони опублікували мої контакти. Зранку отримав повідомлення і дзвінки від тих, хто співчуває президенту Путіну. Сотні повідомлень! Людям вочевидь бракує майданчиків для висловлювання! Над цим працюватимемо!» - написав депутат.

До речі, на вотчині путіна (Ленінграді/Санкт-Петербурзі), звідки він почав свій кривавий шлях у велику політику, це не перша така смілива ініціатива молодих депутатів МУ «Смольнинське». Як писав ЗІФ, у вересні цього року група депутатів муніципалітету в місті на Неві звернулися до держдуми рф із вимогою усунути путіна з посади за державну зраду.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: