Про західних «експертів» і Т-62... Т-54/55

ПЕРЕКЛАДИ 24.03.2023 Коментарі 0

Якщо ви не знали, то ту хвилю вихваляння танків Т-62, що зараз прокотилася в російських ЗМІ і над якими ми останні два дні всі сміялися, запустило насправді видання Military Watch Magazine.

Експерти саме цього видання вважають, що танки Т-62 є вельми гідними конкурентами в зоні бойових дій в Україні та є серйозною загрозою для західної техніки. Власне, танк, який зжив свою концепцію буквально через декілька років після озброєння, на думку Military Watch, у-у-ух загроза!

Що ж, то був початок. Адже сьогодні Military Watch публікує матеріал, у якому вже вихваляє Т-54/55. Західне видання, західні експерти – і як можна сумніватися у цій кваліфікованій, неупередженій думці?

Як-як? Легко!

Річ у тім, що Military Watch Magazine – це кишенькове російське видання, яке інтегрує в англомовне інформаційне середовище статті, що вихваляють російське озброєння. Роками воно публікувало необ'єктивні рекламні брошури російського ВПК.

Наприклад, у 2019 році це видання у статті Capabilities of the Su-30MKI; The Indian Air Superiority Fighter назвало винищувач Су-30МКІ кращим винищувачем Південної Азії і, що тільки Су-57 його зможе посунути з цього п'єдесталу.

Звучало це смішно, з урахуванням того, що з весни 2018 року Індія припинила співпрацю з росією за проєктом винищувача п'ятого покоління HAL FGFA, він же Су-57 і що там експертам з Military Watch Magazine тоді здалося за придбання Су-57 – питання суперечливе та дискусійне.

Що ж до Су-30МКІ, то 2015 року за підсумками аудиту технічного стану ВПС Індії стало відомо, що з 210 винищувачів Су-30МКІ більше 115 не придатні до повноцінних польотів. Су-30МКІ найкращий винищувач Південної Азії? Серйозно?

Окрім вихваляння дефективних Су-30МКІ Military Watch Magazine часто густо любить піарити неіснуючі російські есмінець «Лідер» та авіаносець «Шторм», а також возвеличувати можливості російського винищувача Су-57.

2022 року видання повідомляло, що Су-34 став улюбленим (увага!) винищувачем мо рф і вкс рф отримають 76 Су-34M. Завдяки цьому загальну чисельність Су-34 доведуть до 200, не зважаючи на втрату (увага!!!) 1 літака під час «СВО» в Україні, що дозволить замінити парк винищувачів Су-24...

Оце так... Су-34 винищувач, Су-24 винищувач... Втрачено всього 1 літак за період «СВО»... А тепер уже не можуть визначитися, чи то Т-62, чи то Т-54/55 найкращий танк у світі – гроза Leopard 2.

Але, головне... 3... 2... 1... Коли ці хвалебні оди з'являться в російському сегменті? І не дивуйтесь дифірамбам ІС-2. 

ТГ-канал «Злой чат»

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: