Про можливий теракт на запорізькій АЕС

ОКРЕМА ДУМКА 22.06.2023 Коментарі 0

1. У своїй книзі «Як зруйнувати русскій мір» я окремо писав про психологію Путіна і про один із найголовніших його комплексів. Це комплекс Карибської кризи. Він щиро вірить: якби Хрущов тоді не злякався, історія пішла б інакше, і союз переміг би Штати. Так от, якщо коротко, мрія його життя – перемогти в карибській кризі-2.

2. Разом із тим я завжди говорив: він за натурою – боягуз. І ніколи не наважиться натиснути червону кнопку. По-тихому, підленько підірвати ГЕС – так. А от відкрито пустити ракету – це не про нього.

3. Ми маємо розуміти: найближчі місяці росіяни будуть активно блефувати та лякати світ. Наша ж зброя – інформаційно-дипломатична війна і , з цієї точки зору, дуже важливою є сьогоднішня заява Зеленського.

4. На жаль, історія з ГЕС не набула потрібного розголосу, і Путіна напряму не звинуватив майже ніхто. Це дає можливість Путіну знову вважати, що він у грі може піднімати ставки.

Словом, найближчі місяці світ ходитиме по лезу бритви. А у нас, як я писав і раніше, будуть нервові гойдалки, які посилюватимуться російськими інформаційними провокаціями.

Вадим Денисенко, сторінка у FB

Колаж – radiosvoboda.org

Також читайте: Рашисти готують теракт на ЗАЕС, - Зеленський

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: