Прикордонники Волині оберігатимуть межу із Білоруссю у зручних умовах

ФОТО 01.07.2024 Коментарі 0

Минулого тижня відкрили реконструйовані два прикордонних підрозділи Волинського загону. Українські прикордонники, які охороняють та обороняють ділянку українсько-білоруського кордону, нестимуть службу у сучасних і комфортних умовах.

Відновлено адміністративні будівлі, бокси для автомобільної техніки, споруди господарського призначення і складські приміщення. Для проживання та відпочинку персоналу на одному з підрозділів облаштували модульне містечко. Також подбали про благоустрій території, облаштували спортивні містечка, йдеться у тексті на сайті Державної прикордонної служби України.

Начальник прикордонного загону Сергій Лозінський разом із начальником Волинської обласної військової адміністрації Юрієм Погуляйком побували на державній межі та перевірили хід робіт з її облаштування. Оглянули інженерні спорудження та загородження, встановлені оборонні споруди й облаштовані опорні пункти. Окрім того, обговорили перспективи та потреби для подальшого нарощування інженерних загороджень, зведення в прикордонні нових оборонних споруд.

Нагадаємо, російсько-білоруська пропаганда розпочала потужну дезінформаційну кампанію щодо укріплення українського кордону на межі з Білоруссю і збільшенням кількості військ.

Фото – dpsu.gov.ua

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: