Польща перейшла до захоплення заходу України – марення путінського наступника

НОВИНИ 31.05.2022 Коментарі 0

Польща, судячи з усього, вже переходить до захоплення територій на заході України. Таку сенсаційну для росіян заяву зробив у вівторок, 31-го травня, у татарській Казані секретар ради безпеки росії ніколай патрушев.

«Так звані «західні партнери» київського режиму також не проти скористатися нинішньою ситуацією в корисливих інтересах і мають особливі плани на українські землі. Яскравим підтвердженням цього став візит до Києва польського президента Анджея Дуди, а також його заяви про те, що незабаром польсько-український кордон перестане існувати», - цитує патрушева пропагандистське видання РИА «Новости».

«Зважаючи на все, Польща вже переходить до дій із захоплення західних українських територій», - констатував патрушев.

У чому полягає це захоплення, 70-річний ніколай патрушев не уточнив. Але такий наратив гуляє російськими пропагандистськими медіа вже не перший тиждень - час од часу його проголошують перші путінські прихвостні.

До слова, ЗІФ писав про минулотижневе попередження польських спецслужб щодо інтенсифікації  брехливих повідомлень з росії про буцімто спробу втручання Польщі в дискусію щодо інтегральності України.

Цього разу пофантазувати на цю теми вирішив майже 71-річний ніколай патрушев, який на рік старший за серйозно хворого путіна. Саме останнього називають одним із головних претендентів заміни російського диктатора.

Мовляв, у цій кандидатурі зацікавлений і путін. Принаймні так пише британське «жовте» видання TheSun. За його інсайдерською інформацією із кремля, саме патрушев є ключовим розробником стратегії війни та людиною, яка переконала путіна про неонацистів в Україні.

Дехто називає патрушева негідником, який підступніший за путіна. Він є прихильником превентивного ядерного удару з боку росії та послідовним критиком США. УНІАН, із посиланням на телеграм-канал Generall SVR, пише, що патрушев має найбільший вплив на путіна та лякає останнього змовами і замахами на життя.

Цікавим є той факт, що після путіна федеральну службу безпеки (фсб) очолив 1999 року патрушев – аж до 2008 року.

Серед біографічних віх патрушева є і кораблебудівний інститут, і вищі курси КДБ у Мінську. Саме зі столиці Білорусі «правонаступник» путіна почав торувати стежину спецслужбіста.

Як пише УНІАН, під час перебування на посаді директора фсб росії патрушев пропагував ідеї нового дворянства («неодворян»).

З новітніми дворянами якось не склалося – більше вдалося розплодити олігархів, злодіїв-чиновників і корупціонерів.

Патрушева також звинувачують у причетності до спецоперації з отруєння офіцера фсб Олександра Литвиненка 2006 року. Того ж року політичні експерти називали тодішнього директора фсб патрушева одним із можливих наступників путіна на посаді президента.

До речі, розслідування вбивства Литвиненка завершилося через 10 років – 2016-го  вищий суд Лондона оприлюднив висновок про причетність до злочину президента путіна і тодішнього глави фсб патрушева.

На початку 2018 останнього згадували у медіа як причетного до контрабанди кокаїну з російського посольства в Аргентині.

Після 24 лютого 2022 року патрушев перебуває під повторними персональними санкціями США. Перші санкції застосували до нього з 2018 року.

Своїх синів, хто би сумнівався, патрушев непогано прилаштував. Хоча не закордоном. Старший Дмитро із 2018 року очолює міністерство сільського господарства росії. А молодший син Андрій пішов «стезею родітєля» - 2003 року закінчив академію фсб рф, а із 2006 року його приставили контролювати директора компанії «Роснєфть» у якості радника.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: