Лист до поляків. Це російська спецоперація «Хамелеон»?

ПЕРЕКЛАДИ 31.05.2022 Коментарі 0

Віктор Янукович, колишній проросійський президент України, звинуватив Польщу в намірі анексії західних регіонів України, а Київ схиляє до угоди з Кремлем. Польські й українські спецслужби вже застерігали, що Росія розпочинає нову дезінформаційну кампанію.

Колишній президент України Віктор Янукович, який утік у Росію, опублікував свою заяву, в котрій звинувачує Польщу в плануванні захоплення західних областей України.

Лист Януковича схиляє українців до колаборантства

Янукович у шестисторінковому документі дає, зокрема, «поради» українцям. Намагається переконати їх, аби не покладали надій на Захід, а обговорювали умови закінчення війни з Росією. Свою увагу зверненню колишнього президента-втікача приділоло польське медіа Wiadomosci.

Усе вказує на те, що це елемент російської дезінформаційної операції, про яку говорив перед вікендом секретар Ради національної безпеки й оборони України Олексій Данілов. Росіяни планували позначити її криптонімом «Хамелеон».

–  Росія змінює способи ведення військових дій. Тепер противник пробує дестабілізувати ситуацію в нашій країні через мережу агентів впливу, які видають себе за українських патріотів, - заявив Данілов.

Це власне до агентів впливу та людей із проросійською орієнтацією повинні ймовірно дійти скандальні слова Януковича.

– Вони просто змінили тактику. Стратегічне завдання знищення нас як нації залишається метою цих лайдаків, - застеріг Данілов, розкриваючи плани Росії щодо зайняття найважливіших посад у Києві проросійськими політиками.

Поляки на прицілі пропаганди спецслужб Путіна

Також і польські спецслужби попередили в п’ятницю про інтенсифікацію дезінформаційних дій Росії щодо України. Серед цілей росіян, названих Станіславом Жарином, речником міністра-координатора спецслужб, опинилася власне спроба начебто втручання Польщів дискусію щодо інтегральності України.

- Кремль, прагнучи спровокувати антагонізм поляків та українців, залякує суспільство в Польщі, - застеріг Жарин.

Фото wiadomosci.wp.pl

Опрацював Аркадіуш Ястшембський

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: