Після брехні путіна-шойгу росіяни стали «на лижі»

АНАЛІТИКА 21.09.2022 Коментарі 0

Путін і шойгу, які передумали вчора ввечері виступати у прямому ефірі, штовхнули росіянам сьогодні із відеозаписів два вози пропагандистських побрехеньок. Наголоси традиційно зроблені на колективному заході, що воює проти росії, бажає її розвалу, озброює Україну.

Серед традиційної маячні – неонацисти в українській армії, яких навчили воювати за стандартами НАТО (військовий альянс і справді навчає певні армійські підрозділи обслуговувати техніку, надану партнерами), а також іноземні найманці.

Найбільше вразили у виступі цих покидьків цифри від шойгу. Пошановувач шаманів дивним чином втрати рашистської армії приписав українській, а свої применшив у 10 разів.

За його словами, Україна втратила вже половину армії: 61 207 загиблих, 49 368 поранених. Тоді як у російських збройних силах загинуло 5 937 людей.

Кількість поранених він не назвав, сказав лише, що майже 90% з них повернулися у стрій – не інакше як якісь шамани-санітари відрощували руки та ноги пораненим із мокшанської орди.

Серед іншого, притомного, можна виокремити слова про часткову мобілізацію. Вона торкнеться, хто служив, має бойовий досвід і військово-облікову спеціальність.

Студентів обіцяють не чіпати, як і строковиків. Останніх насправді кидали вже не вперше на війну і фактів у відкритих джерелах про це сотні.

До війни в Україні путінський режим хоче залучити 300 тисяч резервістів. А мобілізаційний ресурс у мордорі, похвалився шойгу, величезний – майже 25 млн осіб.

Жонглювати цифрами можна донесхочу, але математика має свої правила: якщо із 150 тисячної російської армії загинуло лише 6 тисяч, а 90% поранених повернулися у стрій, то нахіба збирати зеків по колоніях, вишуковувати резерви та додатково мобілізовувати 300 тисяч?!  

Схоже, що путіну та шойгу повірять хіба справді zомбовані пропагандою. Їх є приблизно відсотків 50. Решта росіян чудово розуміє, що бункерний дід веде за собою в могилу величезну кількість людей і країну. Згідно з дослідженнями британців, що нижчий інтелект у пересічного росіянина, тим більше та міцніше у його голові засіли скрепи про «вєлікію і нєпобєдімую православную рассєю».

Більш-менш здорова частина російського суспільства, де пропаганда не змогла стерти ще інстинкт самозбереження, відреагувала природно: почала цікавитися можливістю втечі з росії («вчасно» схаменулися – саме з 19 вересня країни Балтії і Польща припинили впускати росіян зі шенгенськими візами).

Ці тенденції проявилися ще перед анонсованим учора виступом путіна-шойгу у прямому ефірі. За інформацією телеграм-каналу «МО», росіяни перед їхнім виступом (нагадаємо, він так і не відбувся – мабуть, у кремлі зондували настрої насєлєнія рф) почали активно цікавитися як виїхати їхні країни. Інша тема у пошуковиках була «як відкосити від армії».

«Індекс запитів у Google за словосполученням «Як виїхати з Росії» досяг максимуму у вівторок. Це сталося на тлі новин про майбутню мобілізацію та референдуми в невизнаних республіках. Пік запитів припав на 18:00, виходить із даних Google Trends. Незадовго до цього з'явилися повідомлення про звернення путіна та шойгу. Найбільше питання еміграції цікавило мешканців Хабаровського краю, що межує з Китаєм», - повідомив телеграм-канал.

Також на вівторок, 20 вересня, зросла кількість запитів на тему мобілізації. Але вона менша, ніж у травні (тоді цю тему активно обговорювали перед дньом пабєди). Найактивніше цією темою цікавили мешканці Білгородської області, що межує з Україною. Також учора росіяни почали ґуґлити тему відтермінування від армії. Пік припав на 13:00 після перших повідомлень про мобілізацію.

У середу зранку, коли росіяни почули хоч щось від двох божевільних кремлівських гномів, реакція не змінилася. Так, більшість читачів телеграм-каналу «Москва24» дизлайками відреагували на повідомлення шойгу про часткову мобілізацію і призов резервістів.

А за декілька хвилин після звернення путіна розкупили квитки до Стамбула, Єревану і Тбілісі. За інформацією телеграм-каналу «Соловьиный помет», подейкуюють, що чоловіків уже не випускають з росії без довідки з військкомату.

Але це лише квіточки: спротив у росії набиратиме масштабів: палатимуть підприємства і приміщення військкоматів, зростатиме ненависть до путіноїдів і тоталітарної системи, яку щоразу посилює кремль перед своєю руйнацією.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: