Услід за путіним лукашенко наказав готуватися до мобілізації

НОВИНИ 21.09.2022 Коментарі 0

Лукашенко наказав підготуватися до мобілізації. Ідеться про підприємства усіх форм власності – виробничих, логістичних та складських. Згадав він і про військову складову.

Про це пише телеграм-канал «БЕЛАРУСКАЯ ВЫВЕДКА» за підсумками зустрічі самопроголошеного президента Білорусі лукашенка зі секретарем ради національної безпеки країни олександром вольфовичом.

Радбез Білорусі повинен фактично стати штабом з підготовки країни до можливої ​​часткової мобілізації військовослужбовців запасу та, головне, мобілізації трудових і виробничих ресурсів підприємств. Для цього диктатор надав вольфовичу надзвичайні повноваження.

«Зі сьогоднішнього дня всі без винятку державні органи, підприємства, силові структури переходять під пряме стратегічне управління радбезу. (Раніше підпорядкування мало формальний моніторинговий характер), - пише телеграм-канал. - Протягом двох місяців КДБ відпрацьовував списки підприємств, які мають стратегічне значення у разі запровадження надзвичайного чи військового стану, оперативники виїжджали на місця, заслуховували керівників».

У списках державні і приватні підприємства, що мають вагу для режиму лукашенка і здатні забезпечити збройні сили усім необхідним.

«За непрямими ознаками роботи центрального апарату КДБ і Радбезу, ми робимо висновок, що розпочалася прихована підготовка до можливої ​​обмеженої мобілізації та підготовки до запровадження надзвичайного чи воєнного стану. Називають терміни: 2-3 місяці», - пише «БЕЛАРУСКАЯ ВЫВЕДКА».

На камеру лукашенко під час бесіди з вольфовичом сказав, що ситуація дуже серйозна. Навіть небезпечна. Після чого перейшов до мілітарної пропаганди – кожна військова частина, тероборона та «народне ополчення» повинні бути під контролем і бути готовими до мобілізації.

Схоже, лукашенко синхронно іде услід за своїм кремлівським сюзереном і готує білорусів до «кращих часів».

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: