Пропагандист соловйов назвав путіна злочинцем

НОВИНИ 21.09.2022 Коментарі 0

Якщо послухати путінського рупора владіміра соловйова взірця 2008-го року, то мало хто би повірив, що тоді він назве путіна злочинцем.

Чотирнадцять років тому один із найпотужніших в обоймі теперішніх кремлівських пропагандистів закликав за мир і заперечував можливість війни між росією та Україною. Можливо, уже тоді він свідомо присипляв пильність, а, може, просто ще не був заражений бацилою путінізму, а сповідував толерантність, повагу між народами і не вірив у кривавий конфлікт. Так чи інакше, путін розпочав війну, яку назвав «спеціальною військовою операцією».

У пабліках з’явилося відео з тоді іще 45-річним пропагандистом, який виступає перед публікою у залі та заливається миролюбними фразами.

«Я вам так скажу: ніякої війни росії з Україною ніколи не буде. Тому що будь-яка людина, яка всерйоз спробує здійснити подібний акт, є злочинцем. Причому я не можу собі уявити, якого розміру. В Україні живуть братні нам абсолютно за духом, кров’ю і спільній історії люди, війна з якими є найстрашнішим злочином, яке  собі тільки можна придумати. Не потрібно кричати «Севастополь наш!», не потрібно кричати «Крим наш!», треба просто зробити так, щоби життя в нашій країні було настільки привабливим, щоби українцям, білорусам, молдаванам, грузинам, вірменам – усім захотілося жити з нами в мирі та йти до нас», - заливався солов’єм пропагандист.

А за останній рік він стабільно показує росіянам стиль поведінки божевільного, який готовий стерти ядерними ударами увесь світ. Іноді, як от на відео нижче, його просто розриває.

Канцлера Німеччини Олафа Шольца, який пообіцяв Україні озброєння, він називав, кривляючись і коментуючи з німецькими словами у прямому ефірі «нацистською недобитою сволотою», вимагав бомбардувати Німеччину й обіцяв «ніколи цього не пробачити».

Ілюстрація day.az

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: