Окупанти вперто поширюють фейки, що будуть збирати трактори «Білорусь» на Запоріжжі

НОВИНИ 20.05.2024 Коментарі 0

Окупанти придумали нову грандіозну небилицю. У Запорізькій області, яка нині частково перебуває під тимчасовою російською окупацією, хочуть налагодити виробництво білоруських тракторів МТЗ. Про це пише zerkalo з посиланням на російський ТАРС.

"Нині ми ведемо переговори з білоруськими колегами щодо виробництва тракторів «Білорусь» у Запорізькій області, а потім і про розгортання виробництва деталей до них на наших підприємствах", - заявив представник окупаційної влади, «виконувач обов'язків міністра промисловості та торгівлі» цього регіону Олександр Марченко .

Імовірно, переговори йдуть не дуже успішно, оскільки про аналогічні плани росіяни заявляли більш ніж півроку тому. «Налагоджуємо спільне виробництво з великовузлового збирання тракторного виробництва МТЗ-82 з Білоруссю. Ведемо переговори зараз», - заявляла на початку жовтня минулого року інша представниця окупаційної влади Світлана Шевченко . Тоді ж обговорювалося питання відкриття у Запорізькій області філії Оршанського м'ясоконсервного комбінату", - сказано у повідомленні.

Фото – Вікіпедія
 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: