«Оберіг надії» закликає підтримати дітей

НОВИНИ 21.04.2022 Коментарі 0

Приблизно 12 мільйонів українців-біженців вимушені рятуватися від російської агресії та шукати прихистку за кордоном чи у більш безпечних куточках України. Серед них і діти з інтернатів та сиротинців. Лише у Львівській області перебуває понад тисячу дітей-сиріт, багато з них – з особливими потребами.

Про це йдеться у відеозверненні міжнародного фонду «Оберіг надії», який разом із департаментом освіти Львівської обласної військової адміністрації надає усю можливу допомогу – від продуктів харчування до даху над головою, від медикаментів до навчальних класів. Основним завданням фонду, попри війну та геноцид, є надати людям відчуття комфорту та захищеності.

«Ці діти – нове покоління українців, яке продовжить наш шлях та творитиме Нову Україну. Ми дуже сподіваємося на вашу підтримку. Щоби зберегти нашу культуру, сховати наших дітей від війни та дати їм можливість пережити ці темні часи», - сказано у зверненні.

Нагадаємо, днями представники фонду «Оберіг надії» за підтримки волонтерів та благодійників відвідали притулок для матерів з дітьми Shelter Lviv, куди передали допомогу.

«Ми прагнемо надати допомогу тим, хто її найбільше потребує, і надати саме ті речі, що покращать побут людей, яким довелося залишити рідні домівки», - розповів віце-президент фонду Олег Пукій.

Ще раніше декілька партій допомоги Фонд доправив зі Словаччини, Польщі, Італії.

Меморандум про співпрацю у допомозі дітям департамент науки й освіти Львівської обласної військової адміністрації та Міжнародний  благодійний фонд «Оберіг надії» підписали 28 лютого.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: