Христина Замула: Найскладніше те, що починаєш рахувати не дні тижня, а дні війни

НОВИНИ 16.03.2022 Коментарі 0

ілюстративне фото: колаж


Ось уже четверта партія гуманітарної допомоги зі словацького міста Сніна перетнула кордон з Україною та прибула цього разу до Великого Любіня у «Великолюбінський навчально-реабілітаційний центр І-II ступенів».

За словами радника голови Львівської обласної військової адміністрації Юрія Кмітя, незадовго до початку війни в Україні представники Львівської районної державної адміністрації домовилися про підписання договору про співпрацю з органами місцевого самоврядування Снини.

Проте через агресію РФ задум довелося відкласти. Проте дружні наміри було переформатовано у надання гуманітарної допомоги з боку словацьких партнерів, четверту партію з якої приймали сьогодні у Великому Любіні.

Уважно стежила за розвантаженням благодійної допомоги й куратор гуманітарних місій зі Снини – голова Львівської районної військової адміністрації Христина Замула.

Кореспондент «Західного інформаційного фронту» розпитав Христину Петрівну про те, як бути єдиною жінкою на Львівщині, яка керує військовою адміністрацією.

А саме, з якими проблемами зіштовхнувся Львівський район під час військової агресії рашистів, як опікуються над вимушеними переселенцями, як вибудовується співпраця з територіальною обороною та про багато іншого та найголовніше: коли закінчиться війна?

 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: