«Набридла брехня»

ПЕРЕКЛАДИ 15.11.2022 Коментарі 0

Неймовірно, але факт: система передачі інформації всередині вертикалі «спецоперації» працює за принципом зіпсованого телефону. Про цей секрет Полішинеля стало відомо завдяки одкровенням найчеснішої пропагандистки з авгієвої стайні Кремля – Марго Сімоньян. Ця особа за визначенням просто так без вказівки начальника пащу ніколи не відкриє. Раніше вже можна було зауважити, що після її інформаційних підстилок розпочиналися різні негативні процеси. Вірменська приблуда відпрацьовує найбрудніші завдання Кремля, аби втриматися на грошових потоках, які відстібають на RT.

Загалом медіа-відьму відправили фабрикувати інфоприкриття для пошуку винуватиих у краху планів «СВО». Фабула наративу, що пробиває чергове дно, зводитиметься до того, що російському керівництву не пощастило з підлим народом. Горезвісні центри прийняття рішень у вигляді півкуль головного мозку вождя не дружать між собою з вини ланцюжка брехні, що починається у найглибших закомірках. Виявляється, це не кисельовщина чи скабеївщина породжують фейки. Вони просто у крові російської людини. «Найменший командир» - ось він, муляр гігантської стіни брехні, яка відгородила Кремль від дійсності і приспала пильність.

На совісті командної дрібноти дезінформування командирчиків трохи вище, які повідомляють «вже командиру» ще більш далекі від правди відомості. На виході виходять рішення, що ведуть до катастрофи російської державності.

Тому Сімоньян висуває фантасмагоричну ідею криміналізації брехні начальству. Якщо «дебіли в інтернеті» за поширення фейків, які дискредитують загарбницьку війну, отримують від 3 до 5 років, то чому би не карати гвинтиків-брехунів? Тим більше цього, як виявляється, вимагають виняткові обставини. Виходить, що ті, хто задумував «референдуми» на тимчасово окупованих територіях, брехали Москві про міцність російських позицій.

Але втрата Херсона на довгі роки вперед дискредитувала прислівник «назавжди».

Каральний новороб Сімоньян піднімає цілий пласт вікових проблем російського суспільства, в якому лицемірити та підлабузнюватися перед начальством – норма. Відбувається замах на двигун кар'єри. А з іншого боку, війна завжди непрозора, переповнена хитрощами й обманом. Тут найкращі знавці не завжди здатні відрізнити істину від брехні.

Тим більше, в умовах оперативної обстановки інформація за хвилини застаріває, і знайти крайнього просто неможливо.

Це зовсім не виключає приписок, вигадок. Хтось не хоче засмучувати командирів, хтось боїться нарватися на неадекватів і моральних потвор, а хтось просто сподівається на тупість командування. Ось через командирчиків і виходить «ефект метелика»: мали бути під Берліном, але чомусь риємо окопи під Білгородом.

Через такий потік обману відбувається делегітимізація влади. Центр в очах людей постає у потворному світлі, адже там же мають не дурні сидіти. Тут зрозуміла суть кличу Сімоньян. Потрібно всі провали «СВО» зіпхнути на дрібноту, тоді велика риба може почуватися спокійно та безкарно. Просто кремлівським стратегам гвинтики трапилися погані. Зворотний бік слів пропаганди: Путін святий, йому й так не пощастило з цією біомасою.

Є й прикладний бік всієї цієї метушні. У РФ хочуть створити свій аналог міністерства правди – імперське міністерство пропаганди. Певна річ, на таке хлібне місце вже вишикувалася черга охочих, і вірменська родина тут у серед перших. Фактично, вони навіть програму дій оголосили. Далі буде офіційне впровадження поняття «мислєпрєступлєніє».

Однак у пильних компетентних органів до самої Сімоньян виникають питання. Чому так довго мовчала?

Може, таке одкровення з метою розкрити ворогові слабке місце Росії? Що це, якщо не явне шкідництво?

Телеграм-канал «Сито Сократа»

P.S. У понеділок, 14 листопада, Сімоньян ініціювала запровадити кримінальну відповідальність за брехню.

«Чому би нам не запровадити кримінальну відповідальність за явне введення в оману посадовцем, що має стосунок до СВО, вищого начальника? Неважливо, чи то командири в армії чи в промисловості, в економіці. Якщо ваша діяльність має стосунок до нашої перемоги або до нашої неперемоги, значить, ваша брехня тому, хто вищий за вас, повинна бути кримінально покарана. Люди, які свідомо брешуть, мають сидіти у в'язниці. Люди, які досі не зрозуміли, що їхня брехня набагато небезпечніша, ніж якийсь блогер, який щось там написав у своєму блозі та його за це загорнули. Чотири підлітки його прочитали, голову почухали і пішли далі слухати музику. Це не має такого незворотного та катастрофічного ефекту. А брехня посадових осіб призводить до категорично неправильних рішень. Неправильне рішення призводить до затримок, втрати людей та втрати міст», - написала рашистська топ-пропагандистка.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: