На вихідні в москві очікують теракти, посольства декількох країн попередили своїх громадян

НОВИНИ 09.03.2024 Коментарі 0

Одразу декілька посольств, розташованих у москві, попередили своїх громадян про можливі теракти, які з високою вірогідністю можуть відбутися протягом цього вікенду у рашастолиці. І закликали уникати будь-яких поїздок до рф та виїхати тим, хто знаходиться на території країни-агресора.

Як повідомляють світові інформагенції, спершу фсб заявила про те, що нібито зірвала напад на синагогу в москві з боку осередку бойовиків сунітського мусульманського угруповання «Ісламська держава». А вже за деякий час американське посольство у росіянській столиці на своєму сайті виклало попередження для своїх громадян, що «незабаром екстремісти планують атакувати великі зібрання в місті». Тож вони радять принаймні уникати великих зібрань людей, концертів тощо.

При цьому, як пише Reuters, плани терористів – «неминучі». Тож США оголосили найвищий рівень небезпеки для Росії - червоний, «не подорожувати». Такий самий рівень небезпеки мають Афганістан, Сирія, Ємен і Південний Судан та Іран.

Далі стався ефект лавини, і подібні попередження для своїх громадян опублікували ще з десяток диппредставництв на московії, при чому не лише країн Європи – Нідерланди, Велика Британія, Швеція, Латвія та ін. Попередження були також з боку посольств Канади, Південної Кореї. А представництво Німеччини ще й повідомило, що з 8 по 10 березня включно посольство у москві та генконсульство у петербурзі не працюватимуть.

Тим часом влада Ізраїлю попередила ізраїльську громадськість та євреїв по всьому світу, аби вони були маскимально пильні та обережні протягом місяця Рамадана (цього року з 10 березня по 8 квітня), оскільки «існують серйозні небезпеки проведення збройних та терористичних операцій проти Ізраїлю та його громадян у багатьох країнах світу». До речі, поїздки в рф ізраїльтянам не рекомендують давно, московію навіть віднесли до 4-ї, найнебезпечнішої для відвідин групи країн.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: