Молдова заблокувала 5 сайтів російського пропагандистського ресурсу

НОВИНИ 22.03.2023 Коментарі 0

Директор Служби інформації і безпеки (СІБ) Молдови своїм розпорядженням вніс у список джерел з онлайн-контентом, які розповсюджують неправдиву інформацію у сфері національної безпеки в умовах надзвичайного стану, п'ять новинних сайтів. Ідеться про онлайн-майданчики російського засобу масової пропаганди «спутнік».

Як повідомляє державна інформаційна агенція MOLDPRESS, за даними СІБ, блокуванню підлягають сайти sputniknews.com; md.sputniknews.com; ro.sputniknews.com; sputniknews.ru; md.sputniknews.ru.

Розпорядження є обов'язковим для виконання і його надіслали постачальникам послуг мережі та/або електронного зв'язку, щоби негайно заблокувати доступ користувачів із Молдови до зазначених джерел.

Нагадаємо, у Кишиневі роботу з протидії російській пропаганді розпочали ще минулого року. А на початку червня депутати парламенту Молдови 54-ма голосами (зі 101-го) у другому читанні підтримали законопроект щодо запобігання та боротьби з дезінформацією і поширенням неправдивої інформації у медіа.

Документ передбачає внесення змін до Кодексу аудіовізуальних медіа-послуг Республіки Молдова і спрямований на запобігання та боротьбу зі спробами дезінформації, що впливають на національну безпеку,

Також читайте: 

Чи вибухне Придністров’я?

Фото moldpres.md

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: