Міграційна служба допомагає встановити особу через відеозв’язок

НОВИНИ 08.02.2023 Коментарі 0

В умовах російської агресії багато українців зіштовхнулися з багатьма труднощами. Зокрема, щодо виготовлення й отримання документів юними громадянами України, чиї родичі перебувають на окупованій росією території чи взагалі за кордоном. Проте Державна міграційна служба надає можливість здійснити процедуру встановлення особи за допомогою відеозв’язку.

Громадяни України, яким потрібно оформити ІD-картку і для цього пройти процедуру встановлення особи зі залученням родичів або сусідів, можуть зробити це через відеозв'язок з допомогою Міграційної служби. Для цього, щоправда, потрібно ще мати «на руках» свідоцтво про народження.

Про випадок, що підтверджує вищеописане, розповіла на своїй сторінці у FB голова Державної міграційної служби України Наталія Науменко.

«Співробітники Дарницького відділу ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області змогли провести таку процедуру для 25-річної дівчини з Криму. Коли їй було 15 років, російські загарбники окупували півострів. Тоді її батьки разом із дітьми вирішили залишитися вдома – на рідній землі… У цьому випадку батьки дівчини через хворобу та матеріальні труднощі не мали можливості виїхати на материкову Україну для підтвердження особи своєї доньки, саме за допомогою відеозв’язку і вдалося встановити особу кримчанки й оформити їй довгоочікуваний український паспорт», - написала Наталія Науменко.

За її словами, команда Міграційної служби України щодня докладає максимальних зусиль з адаптації діяльності в умовах воєнного стану, щоби кожен громадянин міг оформити й отримати необхідні документи.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: