Майбутній президент росії

ОКРЕМА ДУМКА 26.12.2022 Коментарі 0

Дилема наступника – найбільша проблема путіна. Раніше він постійно ламав голову кому передати владу так, щоби спокійно дожити старість і покайфувати. Зараз уже зрозуміло, що піде він тільки у випадку смерті. Але питання наступника від цього не зникає. Хтось же має зберегти його «надбання».

Річ у тім, що путін у росії не просто президент – він вісь системи. Всі ці умовні башні чи групи – це просто відгалуження цієї осі. Влада – це путін, оскільки він єдиний забезпечує колосальну підтримку народу. Ніхто з умовних Патрушевих, Шойгу, Мєдвєдєва, Пригожина й інших не мають стільки підтримки, щоби народ визнав їх як правителів. Однак, останнє соціологічне опитування в росії ІКАР (інституту конфліктології та аналізу росії) виявило таку людину. І це Кадиров.

78% позитивного ставлення до Кадирова в масштабах росії – це вражаюча цифра. Фактично, за рівнем позитивного ставлення він недалеко від путіна. Очевидно, що цей результат не міг бути без підтримки самого путіна. Ні тік-токи, ні тєлєги не могли би створити такий позитивний образ Кадирова для росіян, які є ксенофобами до інших етносів, і особливо до чеченців.

Путін свідомо послідовно ліпить з Кадирова свого наступника. Тільки цього тижня він знову вручив йому якийсь орден (орден алєксандра нєвского, на фото, - ЗІФ). Тільки за рік війни Кадиров доріс до генерал-полковника, хоча його роль у бойових діях та плануванні операцій абсолютно незрозуміла. Путін демонстративно приділяє час Кадирову, про що навіть мріяти не можуть чимало глав республік. ЗМІ активно розносять будь-які агресивні заяви чеченського керівника. Все це вказує на те, що Кадиров буде наступним президентом\царем росії.

Логіка такого кроку загалом зрозуміла. Чечня найбільш підготовлена до незалежності республіка, оскільки має свої збройні сили, чого немає той же Татарстан. Тому зі смертю путіна – Кадиров відразу оголосить незалежність, зі серйозними територіальними претензіями на низку сусідніх регіонів. Оскільки жодного іншого наступника, який би мав силу і вплив на рівні путіна, не існує, єдиний спосіб втримати Чечню – це запропонувати Кадирову всю росію. Що путін і робить. Більше того, це мало не єдиний спосіб уникнути дестабілізації росії, оскільки жорстокість чеченського керівника явно відіб’є бажання в багатьох думати про відокремлення.

Для нас це поки не хороша та не погана новина. Не хороша тому, що агресія Кадирова може стати продовженням політики путіна щодо України і світу. Особливо, на тлі наявності ядерної зброї. Не погана тому, що як мусульманин Кадиров узагалі може розвернутися в інший бік, і зайнятись побудовою повноцінного Халіфату. За будь-яких обставин, прихід до влади Кадирова покінчить з європейською приналежністю росії.

Доля сміється над путіним. Борець за рускій мір і мову виростив собі в наступники мусульманина.

Телеграм-канал «Політика Андрусіва»

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: