Лукашенко добалакався – посольство Білорусі у Вірменії закидали яйцями та помідорами

НОВИНИ 21.08.2024 Коментарі 0

Біля дипломатичної установи режиму лукашенка в Єревані відбулася акція протесту, зумовлена словами білоруського диктатора в інтерв’ю російському пропагандисту. Образливі вислови на адресу вірмен і їх країни спровокували політичний крок у відповідь.

«Міністерство закордонних справ Вірменії має негайно викликати посла Білорусі у Вірменії, висловити протест щодо необґрунтованих заяв і запропонувати йому повернутися до Мінська», - цитує вірменського політика, голову партії «В ім'я Республіки» Армана Бабаджаняна ТГ-канал NEXTA.

Із відео зрозуміло, що акцію під телекамери організувала невелика група людей, які жбурнули декілька яєць і помідорів у стіну будівлі посольства.

Днями лукашенко дозволив собі висловитися зневажливо про вірмен і країну в інтерв'ю пропагандисту та чоловікові пропагандистки ольги скабєєвої – євгєнію попову з телеканалу «Россия1»:

- Ну кому вірмени потрібні, окрім нас? Нікому вони не потрібні. Нехай розвивають свою економіку та орієнтуються на те, що в них є. Яка Франція, який Макрон? Завтра не буде Макрона і всі забудуть про цю Вірменію.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: