Кремль змушує лукашенка напасти на Україну

НОВИНИ 11.06.2022 Коментарі 0

Фінансування «спеціальної операції білоруських військ» у війні проти України готує росія. Є два варіанти: пряма участь ЗС РБ у конфлікт або ж таємне переведення білоруських військовослужбовців на контракти у рашистську армію.

Про отримання інформації щодо інтенсивних перемовин між путіним і лукашенком щодо вищеописаної операції повідомляє телеграм-канал «Беларуская выведка».

Серед фінансово-економічних нюансів розглядають, зокрема, і питання компенсації всіх можливих витрат і оплати грошового забезпечення військовослужбовцям, у майбутньому потенційно задіяних за наказом лукашенка у війні з Україною. Потенційних білоруських солдатів-найманців у матеріальному забезпеченні прирівняють до російських.

Також обговорюють відшкодувальне використання білоруської техніки та боєприпасів (на умовах лізингу з компенсацією у разі втрати).

Білоруський громадсько-політичний діяч, засновник «Білого легіону» й організації «Білорусь 20 Робім разом» Сергій Бульба розповів в українському телеефірі про створення ударних угруповань у Білорусі.  

За його словами, диктатор лукашенко хоче збільшити армію зі 45 тисяч – до 80. Чи має він кошти на таке задоволення?

Чи путін профінансує таку ідею. Відеозапис про ці та інші події, пов’язані з воєнними подіями у Білорусі, опозиційний до злочинного режиму лукашенка Сергій Бульба виклав на своїй сторінці у FB.  

За його словами, насуваються не дуже веселі часи. Тим паче, що путін не квапиться виводити свої війська з території Білорусі.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: