Корейський прапор біля Покровська – елемент рашистського ІПСО, - ЦПД

НОВИНИ 21.10.2024 Коментарі 0

Інформація про нібито появу прапорів рф та Північної Кореї на Покровському напрямку є елементом інформаційних операцій. Про це заявив керівник Центру протидії дезінформації при Раді національної безпеки та оборони України Андрій Коваленко.

За його словами, росіяни «масштабуватимуть тему КНДР і намагатимуться використати її в якості пропаганди страху проти України. Лякатимуть максимально, намагатимуться перекручувати правдиву інформацію про 12 тисяч військових КНДР на території Росії, брехнею про сотні тисяч».

Як зауважив Коваленко, військові КНДР дійсно є, їх справді готують до війни, але кількість фіксується не така, про яку повідомляють росіяни.

«Тому і будуть історії про прапори, незалежно від того чи вивісили їх десь, чи «зафотошопили», і скільки вони провисіли по часу», - пояснив Коваленко.

Раніше у понеділок, 21 жовтня 2024 року, з’явилась інформація про те, що прапор Північної Кореї, ймовірно, встановили біля українського села Цукурине на Покровському напрямку Донецької області. На опублікованому зображенні було видно, що стяг КНДР знаходиться поруч із російським триколором. Саме цей населений пункт нещодавно окупували російські загарбники.

До цього Національна служба розвідки Південної Кореї заявила, що північнокорейський режим вирішив відправити 12 тисяч військових для підтримки рф у війні проти України. У зв’язку з цим МЗС у Сеулі викликав посла рф, якому було висловлено рішучий протест із цього приводу.

Раніше начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов поінформував, що близько 11 тисяч військових із Північної Кореї проходять у росії підготовку до участі у війні.

Кремлівці також спробували щось бовкнути на «гарячу тему» про північнокорейських вояків  у своїх лавах. Щоправда, вийшло доволі тупо, навіть у виконанні майстра словесних викрутасів, речника ліліпутіна дмітрія пєскова.

«Ми бачимо багато суперечливої ​​інформації: південні корейці заявляють одне, потім Пентагон заявляє, що вони не мають підтвердження таким висловлюваннями. Тому багато суперечливої ​​інформації, - констатували вуса пєскова. - Напевно, так до неї [подібної інформації] і треба ставитися».

Тим часом стало відомо, що 21 жовтня Рада безпеки ООН збереться для обговорення безпекової ситуації в Україні, пов’язаної, зокрема з військовою підтримкою росії Північною Кореєю, Іраном і Китаєм.

Нагадаємо, раніше ЗІФ уже оцінював перспективи появи корейських вояків на боці рашистських окупантів в Україні.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: