Ілюзія величі: кремль продовжує промивання мізків власному населенню, - ДОКУМЕНТ

НОВИНИ 19.03.2022 Коментарі 0

Ілюстративне фото: svoboda.org

 


Накачування пропагандою мешканців країни-агресора не є секретом. Саме пропаганда створює такий інформаційний фон, завдяки якому третина населення рф повністю підтримує війну в Україні.

У розпорядженні «Західного інформаційного фронту» опинився документ, який показує ще один зі способів кремлівського промивання мізків, окрім звиклих телебачення та інтернет-каналів.

Мова йде про розпорядження, яке розіслав усім своїм структурним підрозділам та афільованим структурам «Газпром».

У ньому прописані чіткі інструкції та методи, як потрібно доносити «правильну» інформацію та насаджувати потрібну позицію. Головно щодо ставлення до України, війни, Донбасу, Криму, НАТО і багато іншого.

Зокрема, мова йде про організацію так званих корпоративних волонтерів в пунктах тимчасового розташування біженців з ДНР та ЛНР, які повинні стати «ядром роз’яснювальної роботи на підприємствах, транслюючи потрібний порядок денний». Також рекомендується задіювати усі можливі канали ЗМІ, а також зовнішні лояльні джерела і пабліки в соцмережах.

Директорів підприємств змушують звертатися до своїх підлеглих, а текст звернення повинен бути погодженим з департаментом інформаційної політики «Газпрому».

Всю цю інформаційну хвилю потрібно максимально розганяти на всіх доступних ресурсах компанії «Газпром»: від електронних листів та газет, до сайтів, соцмереж і стендів на АЗС. Також пропонується проводити автопробіги та обклеювати машини. Теги та наклейки такі: #Zа Россию, #Zа Мир.

Далі пропагандисти окреслюють матрицю змістів і тез, які повинні циркулювати в інформаційних хвилях.

Окрім іншого це захист Росії та Донбасу, а також те, що Росія не починала зараз війну, а лише хоче закінчити 8-літню війну, яка вже триває; загроза для Росії з боку НАТО; повна підтримка дій Путіна, як «лідера нації, який захищає їх усіх».

Далі йдуть стандартні пропагандистські кліше кремля: ціль Заходу – зруйнувати Росії та поставити її мешканців на коліна; перемоги російських військових; підтримка своїх під час війни; розв’язана проти Росії інформаційна війна (фейки в промисловому масштабі, брехня, неправда); розгул нацизму в Україні.

Окремої уваги заслуговує зомбування стосовно «успіхів воєнної операції»: війна йде не так швидко, бо армія рф, мовляв, не хоче вбивати мирних українців.

Далі наголошується на незаконності санкцій, гуманітарній війні, які всі ведуть проти Росії.

Цинізм кремля, та ідеологічне накачування суспільства немає меж, і чим бідніше ставатиме народ, тим безумнішими ставатимуть меседжі російської кривавої пропаганди.

Нагадаємо, що нещодавно «Західний інформаційний фронт» вже неодноразово публікував пропагандистські інструкції із зомбування певних прошарків населення рф, зокрема у статті: Школярів РФ продовжують зомбувати пропагандою та налаштовувати проти України, - СЦЕНАРІЙ + ПРЕЗЕНТАЦІЯ.

 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: