Ексголова Верховного Суду та його поплічники "погоріли через грудь і попу дівчини" - версія

РОЗСЛІДУВАННЯ 19.05.2023 Коментарі 0

Ексголову Верховного Суду Всеволода Князева, адвокатів та інших суддів удалося викрити завдяки  агентці, яка працювала під прикриттям. Її роль виконала симпатична дівчина.

Про це у ФБ пише журналістака Liubov Velychko. Вона не розкриває джерел своє поінформованості, але все ж таки ми подаємо її інформацію як одну із ймовірних версій. 

"Хто ж цей суперагент НАБУ, який записав розмови голову Верховного Суду Всеволода Князева, адвокатів та інших суддів, проник в бек-офіс злочинної організації Верховного Суду? І як цього агента інтегрували в систему?

Слухайте, це дуже цікаво.

До Олега Горецького (адвоката пособника Князева) на співбесіду щодо працевлаштування прийшла студентка. Але студентка не проста, а дуже і дуже красива, на вигляд як топ-модель.

Горецький взяв дівчину на роботу і сам вирішив її всьому вчити. Постійно запрошував до себе в кабінет, знайомив з суддями, понти при ній ганяв, (мовляв, з Князевим на рівних, як друзі говорив). Словом, зваблював красуню, як міг.

Багатьом суддям і Князеву теж дівчина була до душі, ходили і слину пускали.

А дівчина виявилася агентом НАБУ і поки адвокати і судді були в стані трансу та перезбудження, обвішувала весь офіс адвокатський прослуховуючими пристроями.

Так НАБУ все і всіх зафіксували.

Тобто, злочинна організація таких мужів великої масті посипалася через хіть одного з організаторів (адвоката) до молоденької студентки. Князев та інші по суті погоріли через грудь та попу дівчини, власну збоченість.

Браво детективам НАБУ! І агентеса - молодчинка!".

Цікаво, що під цим дописом розгорнулось жваве обговорення. Більшість не вірить у правдивисть цієї версії,  інші не погоджуються, що "погоріти через грудь та попу дівчини" - це збочення, треті дякують агентові, четверті – просять "не палити" перспективного агента, бо хтивих хабарників у різних державних інституціях ще дуже багато.   

Інший варіант подій запропонував Леонід Маслов, екс-член Громадської ради доброчесності (офіційний орган оцінювання суддів), юрист, громадський діяч, ст. розвідник 92 ОМБр (2014-2015), командир відділення розвідки (2022 - і до останнього окупанта), у блозі на Цензор. нет:

"Вивчив Постанову Великої Палати ВС від 19 квітня, за яку Всеволод Князев нібито отримав кошти від Жеваго.

 20 років тому низка офшорок, що контролюється російськими нині підсанкційними олігархами, продала по заниженій ціні групі Жеваго 40% акцій Полтавського ГЗК. В 2021 році вона зробила другу спробу, після першої невдалої у 2009, визнати угоду недійсною, посилаючись на формальне порушення Декрету 15-93 (про валютний контроль). Перша інстанція відмовила, посилаючись на те, що Декрет не був порушений, а якби і був, то це не зачіпало б права позивачів. Апеляція скасувала рішення першої інстанції і ухвалила нове на користь росіян (до речі 3 офшорки з 5 вже закриті). Велика Палата скасувала постанову апеляції і остаточно ухвалила рішення на користь Жеваго.

Моє враження, що ґрунтується на кваліфікації і досвіді: рішення законне, обґрунтоване, а іншого не могло бути. Жеваго просто обдурили, озвучуючи міф про тиск з боку опонентів, ще й підкріплений пропозиціями хабаря. Мовляв, не даш грошей судді візьмуть з іншої сторони. Відкладення розгляду справи 15.03.2023 допомогло його переконати.

Найвпливовішою людиною у прийнятті потрібного рішення є не голова суду (Князев) і не головуючий (у цьому випадку Віталій Уркевич), а доповідач Юрій Власов. Саме доповідач робить правовий аналіз, готує пропозицію тексту і відстоює позицію. Судячи по всьому, Князев знав позицію доповідача (за Жеваго), а Жеваго - ні.

Другий підозрюваний адвокат Олег Горецький, який переконав Жеваго, що треба підстрахуватись, давши по $150 на 18 суддів ВП ВС ( =2,7 млн), бо "не вистачило голосів". Не вистачило голосів щоб ухвалити рішення за Жеваго чи проти невідомо.

Зі справи якось дивно зник безпосередній отримувач коштів друг В.Князева нотаріус Кирило Горбуров фігурант плівок НАБУ. Здається це і є подвійний агент, який засадив дружбана на кічу.

На фото: адвокат Олег Горецький. Кандидат наук. По розведенню лохів.

Закликаю не цькувати підозрюваних, це не чемно. Але здоровий сарказм бажаний.

Взагалі-то Головою ВС має бути Олександр Мамалуй, снайпер, повний кавалер ордену "За Мужність", підрозділ якого знищив декілька сотень окупантів.

І річ не в тім, який він військовий, він один з найкращих суддів ВС за рейтингом знань". 

Фото ілюстративне
 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: